revista

Cea mai sexi pozitie sexuala

Cea mai sexi pozitie sexuala

Daca o veti face la perete veti scoate la iveala in amandoi sentimentul erotic de “trebuie sa te am!”.

Desigur, exista multe pozitii sexuale din care puteti sa alegeti iar noi va prezentam cateva dintre ele. Dintre ele una se ridica in mod deosebit deasupra celorlalte: pozitia in care partera este sprijinita de perete. In cadrul unui sondaj de opinie, barbatii (si femeile) au votat aceasta pozitie ca fiind cea mai sexi dintre toate.

Natura sexuala primitiva care sta la baza acestei pozitii este motivul pentru care aceasta este atat de fierbinte. «atunci cand esti atat de excitat incat simti ca nu mai poti sa astepti nici un moment, aceasta reprezinta o solutie imediata de a exprima intensitatea .  Faptul ca partenerul va impinge in perete va induce senzatia ce este vorba despre ceva urgent, aproape agresiv dar, desi aceasta este cea mai fierbinte pozitie, nu este foarte usor de pus in practica. Asa ca va prinde bine putin ajutor.

Intensificati lucrurile care va excita

Senzatia de urgenta pe care o confera sexul la perete este lucrul cel mai dorit. Amplificati acest lucru lasand cateva haine pe dumneavoastra.  Incepeti sa va dezbracati de haine imediat ce intrati pe usa, dar totusi nu aruncati totul, de exemplu, il puteti indemna pe partener sa va dezbrace de lenjerie, dar purtati-va fusta sau descheiati-va nasturii de la camasa fara sa va dezbracati de ea.
 Un alt lucru care intensifica starea de excitare este faptul ca sunteti dominata. Unor barbati le place sa domine, si din moment ce va are lipita de perete simte ca are control complet asupra situatiei. Cu barbatul in fata dumneavoastra si peretele in spate, miscarile dumneavoastra sunt limitate. Veti avea o senzatie de vulnerabilitate si detentie, care poate sa fie un puternic stimul.

Un alt bonus este stimularea pe care o provoaca aceasta pozitie clitorisului.  Pelvisul dumneavoastra este putin mai jos decat al partenerului, punand clitorisul dumneavoastra  in contact cu osul bazinului partenerului. In acelasi timp stangeti-va coapsele, acest lucru va micsora canalul vaginului, oferind mai multa placere in timpul frictiunii.

Pozitia de top

Stati la aproximativ un picior distanta de perete si rezemati-va cu spatele de el. Barbatul ar trebui sa stea in fata dumneavoastra, atat de aproape incat sa va atingeti putin. Incalecati-i picioarele, astfel incat sa-l faceti sa isi indoaie genunchii putin si impingeti-va spatele astfel incat sa va inclinati spre el. In timp ce el va cuprinde fundul cu mainile, dumneavoastra incolaciti-va picioarele in jurul taliei lui. Pentru a va echilibra, puneti-va mainile in jurul gatului sau spatelui sau tineti-va de mainile lui. Sprijiniti-va ferm spatele de perete pentru mai mult echilibru.

Pentru ca mobilitatea dumneavoastra este limitata, el va fi cel care va executa miscarile, impingadu-va pelvisul inainte si inapoi cu mainile in acelasi ritm cu miscarile lui. Cand ati terminat sau doriti sa incercati alta pozitie partenerul va trebui sa se aplece pana ce picioarele dumneavoastra vor atinge podeaua.

Provocari speciale

Intrucat aceasta pozitie presupune putere considerabila din partea lui, probabil ca dumneavoastra nu o veti putea executa pentru mult timp. Daca nu exista o diferenta mare de inaltime intre dumneavoastra, evitati oboseala si ramaneti mai degraba pe picioarele dumneavoastra decat sa va ridice el. Agatati-va unul dintre picioare peste cotul lui, pastrandu-l pe celalalt pe podea pentru a va pastra echilibrul.

Este posibil sa va ingrijoreze si faptul ca el executa cea mai mare parte din munca. Daca va stresati in legatura cu faptul ca partenerul va ramane fara putere sau ca dumneavoastra sunteti prea grea poate sa va influenteze starea de bucurie pe care o simtiti. Retineti: el este atat de incantat sa incerce aceasta pozitie incat probabil nu se gandeste decat la cat de sexi este totul.

Daca va doriti sa va implicati mai mult, iata o solutie: faceti-l sa va impinga cativa centimetri departe de perete pana ce doar umerii vi se mai sprijina de el. Apoi incepeti sa va rotiti incet soldurile in orice directie. Acest lucru provoaca o senzatie grozava si va ofera de asemenea putin control.

Incercati o variatie sexi

O rasucire in stilul pe la spate confera o senzatie foarte placuta, in plus este mai usor de executat decat miscarea obisnuita. Pozitionati-va la un brat departare de perete, cu fata la acesta, cu picioarele departate si genunchii usor indoiti. Aplecati-va in fata pana formati un unghi drept cu peretele, paralel cu podeaua. Puneti-va palmele pe perete si lasati partenerul sa va posede pe la spate. ( pentru a indrepta micile diferente de inaltime, fie stati dumneavoastra pe varfuri fie il faceti pe partener sa indoaie genunchii pana ca ajunge la nivelul vaginului). Impingeti cu mainile in perete in timp e el va patrunde, sau aplecati-va pentru a va stimula.

De asemenea puteti sa reglati distanta de la care sa va penetreze. Daca doriti intensitate, aplecati-va mai mult spre podea. El va putea sa va patrunda foarte profound iar dumneavoastra veti simti presiune mai mare. Pentru o penetrare mai putin adanca, ridicati-va usor. Fiecare unghi primeste penisul in mod diferit, oferindu-va senzatii noi. Puteti de asemenea sa stati in picioare si sa va presati intregul corp in perete.
 
Pentru o noua rasucire fierbinte puneti un scaun langa perete si asezati-va pe marginea lui si lasati-va pe spate pentru a va sprijini umerii de perete. Bazinele voastre vor fi aproape aliniate astfel incat partenerul va putea sa va patrunda direct. Pentru mai multa frictiune incolaciti-i fundul cu picioarele. Scaunul o sa va ajute pe amandoi sa va concentrati mai mult asupra sarutatului si atingerilor si mai putin asupra mentinerii echilibrului.  Aceasta afectiune suplimentara confera celei mai sexi pozitii un aer foarte senzual si intim.


5 lucruri sexi pe care le puteti face cu mainile

In timp ce partenerul va sustine sprijinita  de perete, degetele dumneavoastra sunt libere sa cutreiere. Aceste miscari vor intensifica placerea.

1.Trageti-l aproape
Arcuiti-va spatele, puneti o mana dupa gatul lui si impingeti-i fata spre sanii dumneavoastra. Acest lucru demonstreaza cat de mult il doriti

2.Puneti presiune
Infingeti-va unghiile in spatele lui sau trageti-l usor de par. O atingere brutala da senzatia de salbaticie si exprima cat de mult il doriti.

3.Mangaiati-va sanii
Privindu-va cum va excitati ii ofera o senzatie de placere extrema.

4.Tineti-i fata in palme
Puneti-va mainile pe obrajii lui si priviti-l direct in ochii. In acest fel veti putea observa placerea celuilalt.

5.Ciupiti-l in mod sexi
Prindeti-i bicepsii, muschii de pe piept  si umerii - aratand cat de mult va place corpul lui, ii va spori increderea de sine.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Pozitii care-ti garanteaza orgasmul!

Stimularea punctului G Cand stai intinsa pe spate, cu picioarele…

Pozitia 68 (pt ea)

Continand o mica parte din pozitia 69, aceasta dispozitie se…

Pozitia 68 (pt el)

Continand o mica parte din pozitia 69, aceasta dispozitie se…

Pozitia 68 (in lateral)

Pozitia 68 in versiunea laterala a felatiei presupune ca amandoi…

Pozitia 69

Pozitia 69 este cosiderata una dintre cele mai bune pozitii…

Pozitia 69 (in genunchi)

Necesita mai multa putere decat pozitia 69 asezat, dar este…

Pozitia 69 (in lateral)

Pozitia 69 in lateral presupune o rasucire a pozitiei 69 traditionale,…

Pozitia 69 (sezut)

Pozitia 69 sezut necesita multa forta din partea celui care…

Pozitia 69 (in picioare)

Nici sa nu va ganditi sa aplicati aceasta pozitie daca partenerul…

Pozitia Acrobat

Fiind o forma extrema a pozitiei Rodeo, pozitia Acrobat contine…