Te scapa de depozitele adipoase si de grasimi, in general, cat ai clipi! Reteta este delicioasa si a primit recenzii foarte bune de la femeile care au incercat aceasta dieta de slabit cu supa.
Supa in general contine legume bune, fasole, proteine curate si condimente precum cayenne, patrunjel, usturoi proaspat, care vor stimula si mai mult puterea de curatare a grasimilor din corp! Tot ce trebuie sa faci este sa o consumi de doua ori pe zi, de preferat la pranz si ca cina, bineinteles alaturi de o salata mica sau de o portie de legume fierte, fara amidon. In timpul zilei, ar trebui sa bei ceai de menta si papadie, limonada sau suc de merisor neindulcit, cu apa.
Incepe-ti ziua cu un mic dejun consistent, bogat in proteine. Recomandarea ar fi un smoothie din orez brun si proteina de mazare pentru a stimula glucagonul, hormonul proteic responsabil de desprinderea grasimilor din tesutul adipos din corp. Sau creeaza-ti propriul meniu, important este sa contina proteine din plin, in jur de 20 de grame.
Proteinele sunt esentiale pentru a da jos kilogramele pentru ca produc acest hormon pancreatic, glucagonul, care se foloseste de grasimi pentru a le transforma in energie. De vreme ce nu putem stoca depozite de proteine, trebuie sa consumam zilnic cel putin 20g la fiecare masa – ceea ce ofera si aceasta supa-minune.
Reteta supei de slabit
Pentru vegetarieni, in loc de carne, adauga inca o conserva de fasole.
Mod de preparare:
Intr-o oala medie/ tigaie adanca, pusa la foc mediu-mare, adauga uleiul pana se incalzeste, timp de 30 de secunde. Adauga carnea si las-o timp de 5 minute sa se incinga, amestecand din cand in cand. Scurge amestecul, daca doresti, si transfera-l intr-un bol separat. Intre timp, in aceeasi oala coace ceapa, ardeiul, dovleacul, ciupercile si usturoiul, timp de 5 minute sau pana se patrund legumele, amestecand ocazional. Adauga si restul de ingrediente si carnea gatita. Adauga o cana de apa in supa si acopera si lasa la foc mic. Nu se lasa la fiert! Dupa 20 de minute, adauga coriandrul si patrunelul. Acupera si lasa iar la foc mic, timp de 5 minute. Garniseste cu parmezan. Supa te va tine pana la 5 zile, la frigider.
Daca suferi de tiroida lenesa, glande adrenale obosite, un ficat intoxicat sau infectii fungice: