revista

Dietele cele mai bune pentru o piele perfecta!

Dietele cele mai bune pentru o piele perfecta!

Dietele nu fac bine doar pentru formele corpului tau, ci si pentru aspectul pielii – cel mai important aspect al fizicului tau! Iata care sunt cele mai bune diete pentru ca tenul tau sa fie stralucitor, sanatos si frumos!

Dieta mediteraneana

Pestele, leguminoasele cu frunze verzi, uleiul de masline si fructele sunt punctele forte ale acestei diete ideale pentru sanatatea inimii. Dar beneficiile se intind mult mai departe – dieta mediteraneana te protejeaza impotriva melanomului – cea mai periculoasa forma de cancer de piele, dupa cum ne spun studiile italiene. Iar acizii grasi Omega-3 din carnea de peste si din seminte si nuci pastreaza membrana pielii sanatoasa, puternica si elastica. Uleiul de masline, rosiile si vinul rosu au antioxidanti care blocheaza radicalii liberi si efectele negative ale expunerii la soare.

Dieta vegetariana/vegana

Exista multe motive pentru care ai renunta la carne: fie ca sa aperi drepturile animalelor, fie pentru a-ti proteja sanatatea, din motive etice sau toate la un loc. In orice caz, consumul de fructe si legume proaspete, cat si de cereale sunt vesti bune pentru pielea ta. Antioxidantii continuti de ele neutralizeaza radicalii liberi care aduc cu ei ridurile, petele maro si alte semne ale imbatranirii. Dieta vegetariana este slaba in grasimi, asa ca semintele de in si uleiul de masline iti ajuta pielea sa retina apa, facand-o astfel mai supla, ne spun expertii.

Dieta proteica

Se bazeaza pe un consum de multe proteine si pe putini carbohidrati. Cand renunti la paine, paste si zaharuri rafinate scazi si nivelul de hormon cortizol, care este responsabil de stres si care declanseaza eruptiile pe piele. Aceasta dieta se bazeaza si pe antioxidanti, zinc – care lupta cu roseata pielii si cu cosurile, dar si pe proteine ce sustin productia de colagen. Atentie la prea multa carne, insa: prea multe grasimi animale stimuleaza formarea radicalilor liberi, care afecteaza dezvoltarea celulara normala. Beti multa apa pentru a mentine pielea hidratata si alegeti carnea de peste mai mult, nu doar carne rosie.

Dieta slaba in grasimi

Aceasta se refera la un plan alimentar ce taie grasimile saturate din carnuri pentru a evita productia de radicali liberi ce imbatranesc pielea. Totusi, tenul tau tot are nevoie de grasimi vegetale – asa ca preia-le din ulei de masline, avocado si seminte si nuci – ele ofera o piele radianta si supla.

Dieta raw – cu cruditati

Cei care aleg sa manance doar in stare naturala, cruda, adica legume, fructe, nuci si plante, cred ca astfel enzimele naturale care ajuta digestia si produc energie, in timp ce slabesc, se mentin la nivel maxim. Desi aceasta idee nu e acceptata intru totul, nu putem nega ca aceste produse consumate in stare cruda ajuta pielea sa para fericita si luuminoasa. Mai mult, uleiurile sanatoase din nuci, seminte, avocado si ulei de masline mentin membrana pielii puternica si flexibila. Partea proasta e ca ai nevoie si de carne pentru ca proteinele sa produca colagen.

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4341 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Tratamentul naturist al alergiilor alimentare

Alergiile alimentare sunt destul de greu de controlat, dar cu…

3 planuri pentru fiecare rutina: de rezistenta, de forta sau de slabit in parte!

Ce sa mananci exact ca sa atingi scopul suprem impus de tine:…

9 motive pentru care vei iubi dieta mediteraneana!

Este una din cele mai gustoase si mai apreciate diete care iti…

Topul lucrurilor care-ti saboteaza dieta

Cantitate versus calitate In primul rand, multi dintre cei care…

Cele mai absurde diete de slabit

Cel putin o cunostinta de-a ta s-a apucat de slabit. Si nu oricum,…

Cum poti slabi 5 kg intr-o luna

Daca te gandesti la diete, opreste-te. Majoritatea dintre ele…

8 Mituri despre dietele vegetariene

8 Mituri despre dietele vegetariene Subiectul vegetarianismului…

Dieta pentru hipertensivi

Dieta DASH, cum o numesc americanii (dietary approaches to stop…

Dieta de slabit rapid cu supa speciala

Te scapa de depozitele adipoase si de grasimi, in general, cat…

Greseli de dieta pe care sa nu le repeti!

Ceea ce da peste cap o dieta pentru slabit pe care te-ai hotarat…