revista

Esti fericit?

Esti fericit?

Te-ai intrebat vreodata daca esti cu adevarat fericit? Daca ai o viata spirituala, plina de bine dincolo de aparente? Sa fii impacat cu tine insuti inseamna sa treci de ego, sa existe armonie intre trup si suflet, sa stii ce e bine pentru tine, sa-ti cunosti sufletul.

Deci, ce inseamna o viata spirituala fericita? Intreaba-te urmatoarele si vezi unde ai ajuns cu calatoria ta de pana acum, care iti sunt scopurile si motivatiile, poti descoperi lucruri noi despre tine si ce e important pentru tine.

Sunt fericit?

Pe cat este de simpla, pe atat este de elementara intrebarea. Gaseste un moment de liniste si intreaba-ti inima daca e fericita. Raspunsul se afla in corpul tau. Simti o contractie sau o relaxare? Un stil de viata armonios e un sentiment, nu un exercitiu de gandire. Emotiile sunt instrumentul de masurare a calitatii vietii din punct de vedere spiritual.

Am incredere in intuitia mea?

La baza oricarei vieti armonioase sta abilitatea de a pune intrebari si de a primi raspunsuri chiar de la noi insine, liberi de judecata altora. Asta inseamna sa dam frau liber intuitiei si intelepciunii dobandite pana in prezent. Singura cale de a evolua in relatia cu noi insine este intelegerea propriei esente, eliberati de teama, de indoiala, de lacomie. Daca ai incredere in instinctele tale, inseamna ca ai incredere si-n sursa lor. Asa ca permite acelei intuitii interioare sa conduca jocul.

Pot renunta la trecut?

Cand ne agatam de trecut, nu mai putem crea noi sensuri si nu mai putem evolua cu viata din prezent. Aducem experientele trecute in calea viitorului nostru, facandu-ne sa repetam aceleasi greseli. Exista o libertate uimitoare in faptul de a ierta, de a renunta, de a ne aduna dupa durerea trecutului. Asa ca, in loc sa ne bazam pe drama repetarii vechilor obiceiuri, mai bine ne eliberam de trecut indiferent cat de greu pare, pentru a inmulti puterile crearii vietii de acum. Concentreaza-te pe ceea ce vrei de la viata, nu pe ceea ce nu vrei.

Imi urmez inima sau creierul?

Inima nu minte niciodata, insa mintea da. Putem gandi exagerat de mult, ne putem indoi, putem masura totul. Motivul ratiunii este logic, evident. Ii place stabilitatea si evolutia pas cu pas. Dar inima, inima este afectiva, nu urmeaza un model. Se conecteaza cu sinele profund si cu potentialul nostru, ca fiinte. Asa ca in timp ce mintile noastre ne obliga sa credem in ceea ce e mai bine pentru noi, sa nu ne asumam riscuri, sa evitam sa suferim ca in trecut, inima stie cel mai bine ce ne face fericiti.

Ce rani au fost vindecate?

De-a lungul vietii, suferim adeseori provocari. Ne testeaza limitele, dar aceste momente ne ofera si cele mai importante daruri, oricat de puternica e durerea. Ne dau indicii despre cine suntem si ce trebuie sa invatam in viata, ce lectii sa impartasim cu altii. Ele sunt punctele noastre forte, sunt increderea noastra in evolutia proprie. Crestem odata cu suferinta.

E viata mea abundenta?

Ne-am obisnuit sa auzim faptul ca nu avem destul, fie ca e vorba de bani, sanatate, dragoste. Insa abundenta provine din multumirea de sine, din infrangerea temerilor si a lacomiei, din lipsa masurii lucrurilor.

Cat de des trebuie sa meditez?

Cateva minute, cateva ore, cateva zile de repaos. O viata impacata inseamna sa nu te grabesti si sa fii constient de prezent. In societatea moderna, suntem grabiti, impinsi de la spate sa uitam sa traim momentul si sa ne bucuram de existenta simpla. Asta pana ne izbim de un esec, o piedica majora care ne obliga sa incetinim si sa respiram. Sa privim in ansamblu. Odihna spirituala nu inseamna o vacanta la mare. Poate insemna o pauza de un minut in care sa respiri si sa admiri imprejurimile. Sa te impaci cu tine.

Am puterea de a avea viata pe care mi-o doresc?

Cu totii am auzit de gandirea pozitiva sau manifestarea dorintelor noastre. Mai mult de atat, trebuie sa stii ca ai forta de a iti schimba viata in cea pe care ti-o doresti. Tu esti cel care decide ce se intampla cu viata ta: gandurile, actiunile tale, emotiile sunt ceea ce traiesti. Cand te crezi o fire slaba, ceilalti sunt cei care detin cheia fericirii tale. Pentru o viata plina de spiritualitate, trebuie sa stii ce vrea sufletul tau si sa stii ca tu ai puterea sa muti muntii din loc.  

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4341 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Cum scapam de atacul de panica? Metode de relaxare rapida

Dureaza cateva minute sau cateva zeci de minute – rareori…

Solutii naturale pentru ameliorarea depresiei

Din ce in ce mai mult, spre binele celor suferinzi, problema…

Cele mai prost si bine alese reactii la persoanele depresive

Exista lucruri foarte prost alese cand vine vorba sa mangaiem…

Cum recunosti anxietatea si fobia sociala?

Starea de anxietate nu inseamna doar ingrijorare in perioadele…

Care sunt tipurile de depresie

Tulburarile depresive vin si se manifesta in mai multe forme,…

Remedii pentru anxietate

Te consumi, te ingrijorezi imediat, innebunesti de nervi si…

Remedii din plante pentru anxietate si depresie

Cand spunem depresie, ne referim la acea tulburare mentala care…

Prietenul meu este ipohondru

Cu siguranta, la un moment dat de-a lungul vietii, ati avut…

De ce EL nu se prinde de aluziile subtile

Orice femeie va fi de acord cu asta: barbatii au nevoie de un…

Fobiile sociale: Scapa de emotiile discursului public

Te inrosesti la fata, inima iti bate cu putere, mintea se blocheaza…