magazin produse naturiste revista
Remediu.ro » Forum medical » Stomatologie » benzi albire dinti
Utilizator neinregistrat - Login

benzi albire dinti

» Forum medical » Stomatologie » benzi albire dinti

membru din 10/02/2010
adaugat la data de 12/02/2010 ora 08:38
buna,
A folosit cineva Crest Whitestrips ? sunt niste benzi care se aplica pe dinti ca sa ne ajute la albirea lor, si se folosesc timp de 2 saptamani....si spun ei pe internet ca indeparteaza 100% petele...Tot din cate am citit contin peroxid aceste benzi si mi-e frica sa nu imi creeze o sensibilitate dentara...e cineva care a folosit sa imi spuna daca a avut efecte adverse si daca intradevar au dat rezultate?
membru din 27/11/2008
adaugat la data de 12/02/2010 ora 09:21
Buna Andra,

Sa stii ca la mine respectivele benzi au functionat foarte bine si rezultatele sunt multumitoare.

Doctorul stomatolog mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji, respectivele benzi nu au niciun efect advers, nu ataca smaltul, etc.
Totusi, eu mai fac cate o vizita pe la medic pentru curatire "adanca" o data pe an.

Din punctul meu de vedere le poti incerca fara sa iti faci probleme.
membru din 12/02/2010
adaugat la data de 12/02/2010 ora 21:02
da pasta de dinti nu mai ajuta deloc? e si ciudat ca multi oameni desi se spala zilnic pe dinti si de cel putin 2 ori pe zi, tot au probleme cu ei... bine conteaza si fumatul sau alte vicii care intra in contact cu dintii rasberry
membru din 15/07/2010
adaugat la data de 29/06/2011 ora 19:08
Din pacate am intelesc ca nu exista remediu naturist eficient pentru albire. Ani de zile am tot cautat, pana la urma mi-am facut o albire cosmetica la stomatolog si a fost foarte ok. A durat un an de zile pana m-am hotarat (impreuna cu stomatologul) ce metoda sa aleg.
Uitati aici optiunile:http://www.imperialdent.ro/cosmetica_dentara_stomatologie-53.html
membru din 01/11/2011
adaugat la data de 01/11/2011 ora 13:58
[color=black]De curand am vizitat un [/color][url=http://cabinet-stomatologic-cluj.ro/][color=black]cabinet stomatologic Cluj[/color] [/url] [color=black]foarte renumit. Mi-au spus ca solutii naturiste cu care sa se obtina rezultate mai repede decat prin intermediul "medicamentelor" nu prea exista. Cu toate acestea eu le prefer, chiar daca trebuie sa astept putin mai mult.[/color]