magazin produse naturiste revista
Remediu.ro » Forum medical » Produse naturiste » vreau sa slabit
Utilizator neinregistrat - Login

vreau sa slabit

» Forum medical » Produse naturiste » vreau sa slabit

membru din 09/02/2010
adaugat la data de 08/04/2010 ora 15:30
Vreau neaparat sa slabesc si eu vreo 5kg si doresc un produs testat indiferent de cost!!
membru din 20/04/2010
adaugat la data de 20/04/2010 ora 14:29
Buna. Eu am pus 12 kg foarte rapid fara sa mananc mai mult decat mancam de obicei . Am incercat sa slabesc prin diverse metode (cura, superslim )dar dupa ce re nuntam la aceste produse ma ingrasam la loc sau chiar mai mult.O prietena mi-a spus ca a vazut la otv un produs natural de slabit re-code.Am fost sceptica la inceput deoarece stiam ca dupa ce intrerup tratamentul ma voi ingrasa dar am zis totusi sa-l incerc.Surpriza la inceput m-am ingrasat de la el 1 kg , am vb la firma de unde l-am achizitionat euronet si m-au convins ca sunt dereglata hormonal si trebuie sa continui cu el. Dupa ce am terminat cura de 2 luni am slabit 2 kg si apoi am mai luat pe alte 2 luni si am mai slabit vro 9 kg si de aceasta data nu le-am mai pus la loc .Asa ca va pot recomanda acest re-code la toate cele care vreti sa slabiti natural , fara sa va reingrasati si sa va dauneze organismului.

membru din 26/05/2010
adaugat la data de 26/05/2010 ora 16:00
Buna grin ! De la pastilele de superslim am vazut mai mult reactii adverse, desi au dat si rezultate. Pe mine personal mai mult ma dezhidratau si imi luau tot cheful. Am incercat recent vechiul Elite de la Heritage. Se numeste Azul, iar combinat cu cel de noapte chiar si-a facut treaba. Am slabit 6 kg in aproximativ doua saptamani si ceva. E foarte energizant, ca si Elite'ul vechi, lucru foarte bun in ideea ca oricum ar trebui sa incepi sa faci si niste miscare zilnic, macar 20-30 de minute. Cat despre dieta... mare lucru n-am lasat. Am mancat ,in limita decentei tongue rolleye , cam de toate.