magazin produse naturiste revista
Remediu.ro » Forum medical » Boli » steatoza hepatica (ficat gras) si colesterol marit
Utilizator neinregistrat - Login

steatoza hepatica (ficat gras) si colesterol marit

» Forum medical » Boli » steatoza hepatica (ficat gras) si colesterol marit

membru din 13/01/2012
adaugat la data de 13/01/2012 ora 13:18
Buna ziua,

Cu 3 saptamani in urma am fost diagnosticat, in urma unei ecografii, cu ficat gras iar analizele medicale anormale sunt colesterol seric total=327, colesterol LDL=228, trigliceride serice=213, TGP=74, calciu seric total=8, Gama Gt=51, fibrinogemia=551 si VSH=40. Tratamentul prescris a fost Ascord (1/zi), Ezetrol(1/zi), Farcovit B12(1/zi), Kreon(3/zi). Nu mai suport combinatia Ascord+Ezetrol (manifest slabiciune, dureri articulare, oboseala...). V-as ruga enorm sa-mi sugerati o alternativa fitoterapica cat mai eficienta (ce ceaiuri as putea folosi??) sau ce alte imbunatatiri pot fi aduse acestei scheme de tratament in steatoza hepatica+colesterol marit. Va multumesc.

PS: Actualmente mi-am conceput o schema de ceaiuri, consumate zilnic, astfel: 2 cani ceai anhinare, 2 cani ceai papadie, 1 cana ceai rostopasca (pentru 10 zile), 1 cana ceai verde si, in caz de constipatie, 1 cana ceai laxativ...pentru cel putin o luna...Asta din informatiile culese de pe internet in legatura cu plante utile atat in cazul colesterolului marit cat si in cel al ficatului gras!!...
Nu exista mesaje pentru acest subiect.