albeena laptisor de matca

Prospect AFRODIT TINCTURA 100 ml SANTO RAPHAEL

Pret magazine: 27.8 lei
Pret remediu.ro:
24.17 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus
Descriere:
Produs natural pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica fiind recomandat în problemele de dinamica sexuala.

Compozitie:

Angelica (Angelica archangelica), Cardamom (Elettaria cardamomum), Ghintura (Gentiana lutea), Scortisoara (Cinnamomum cassia), Vanilie (Vanilla planifolia), alcool etilic alimentar.

Indicatii:

Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global. Se recomanda ca adjuvant în tulburari de dinamica sexuala feminina, scaderea libidoului, frigiditate, menopauza, dismenoree, infertilitate, mai ales în caz de stari depresive.

Contraindicatii:

Afectiuni hepatice si renale grave. Nu s-au semnalat reactii adverse. A nu se depasi doza prescrisa.

Administrare:

O jumatate de lingurita de 3 ori/zi, înainte de mese, într-o lingurita de miere de albine sau într-un pahar cu apa de izvor sau apa plata. Pentru amplificarea efectelor, se recomanda folosirea în asociere cu produsul Afrodit Forte în Miere.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.


24.17 lei
INDISPONIBIL


14.62 lei
INDISPONIBIL