albeena laptisor de matca

Prospect ANTIOXIDANTS 100cps UNIVERSAL NUTRITION

Indicatii:

Incetineste imbatranirea celulelor prin oxidare
Imbunatateste sistemul imunitar
Substantele antioxidante sunt acele substante care ajuta la neutralizarea efectelor novice produse de compusii aparuti in cursul proceselor oxidative.
Procesul oxidativ apare atunci cand fierul rugineste sau cand suprafata marului isi schimba culoarea, datorita contactului cu aerul. In organism apar molecule de oxigen instabil, care se fixeaza la nivelul celulelor si tind sa se transforme in molecule stabile. Se produc astfel alterari ale diferitelor componente moleculare, inclusiv ale codului genetic transmis de ADN. Acest proces odata declansat, este extrem de dificil a fi oprit, iar consecintele pot fi grave, de la boli cardiace si hipertensiune arteriala, la starile inflamatorii articulare si malformatiile congenitale. In urma proceselor oxidative se produc in organism toxine cunoscute sub numele de radicali liberi. Radicalii liberi sunt foarte instabili si reactivi. Ei se leaga cu substante din organism, inclusiv celule din fibrele musculare, producand mari daune organismului (boli, distrugerea masei musculare, imbatranire, etc.) pentru ca micsoreaza capacitatea organismului de a transporta substantele nutritive si de a excreta deseurile metabolice, impiedicand astfel cresterea in masa musculara pentru cei ce se antreneaza cu greutati. Radicalii liberi sunt produsi de poluarea atmosferica, substantele toxice din alimente, fumul de tigara, droguri, steroizi anabolici, ulei si untura ranceda, efort fizic si intelectual, radiatii solare, radiatiile televizoarelor, pesticide si alte chimicale din plante, etc.
Efectul nociv al radicalilor liberi este neutralizat de substantele antioxidante. Medicii din lumea intreaga arata in studiile lor, necesitatea introducerii antioxidantilor in alimentatie pentru a asigura o sanatate buna, deoarece poluarea este prezenta peste tot.

Cum functioneaza antioxidantii?
Leaga radicali liberi. Antioxidantii metabolizeaza radicalii liberi pâna la stadiul de substante netoxice (apa si bioxid de carbon) si energie sau împiedica radicalii liberi sa oxideze membrana celulara.

Întareste capacitatea de aparare a orgaismului contra infectiilor, au efect anticancerigen si antialergic. Sunt eficienti împotriva stresului, acele dezarmonii fizice si psihice care pe lunga durata conduc la epuizarea rezervelor organismului si determina o mai mare receptivitate la boli. Previn îmbolnavirea ochilor de cataracta si alte boli de ochi. Au actiune protectoare asupra mucoaselor aparatului respirator si digestiv, aparându-le împotriva unor modificari ce determina îmbolnavirea lor.
 
Încetinesc procesul de îmbatrânire a tesuturilor si asigura elasticitatea acestora, în special
a membranelor celulare prin oxidarea acizilor grasi nesaturati. La efectul antioxidant se adauga si alte efecte pozitive pe care le are beta carotenul în organism. Reduce inflamatiile si durerile musculare ce apar dupa antrenamente foarte intense, favorizând refacerea mai rapida dupa efort si în consecinta cresterea în masa musculara.
Sunt un supliment indispensabil pentru orice sportiv.

Administrare

1-2 tabletezi, odata cu masa.

Nutritie:
Vitamina A (beta coroten) 25000IU/500%
Vitamina C (acid ascorbic) 500mg/833%
Vitamina E (d-alfa-tocoferol) 400UI/100%
Seleniu (selenometionina) 70 mcg/100%
Acid Alfa lipoic   25 mg
Extract din seminte de pin...10 mg
Quercetin    200mg
Superoxid Dismutatase (SOD)  100UI
Alte ingrediente: zer (lapte): stearat de magneziu si acid stearic



37.08 lei 40.30
-8%

LA COMANDA