albeena laptisor de matca

Prospect ASPIREM CARDIO 30 cps REMEDIA

Pret magazine: 23.75 lei
Pret remediu.ro:
20.65 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Compozitie:

Extract de Salix alba 75mg salicin, Coenzima Q10 30mg.

Indicatii:

Aspirem Cardio este un supliment alimentar care combina proprietatile benefice ale extractului de coaja de Salcie cu cele ale Coenzimei Q10. Coaja de Salcie, denumita si "aspirina naturala" are actiune antiagregant-plachetara, prin care se opune aglomerarii plachetelor (trombocite) responsabile direct de coagularea sangelui si de consecintele acesteia: aparitia de trombi in vasele miocardului, de hemoragii sau de zone de necroza in creier.

Efectul benefic a fost observat mai ales la persoanele cu risc crescut pentru aceste accidente (hipertensivi, diabetici, obezi).

Coenzima Q10 are o structura asemanatoare cu a vitaminelor. Ea este un antioxidat mai puternic decat vitamina
E si are un rol important in sistemul energetic si respirator al fiecarei celule, prevenind imbatranirea acestora si a organismului in ansamblu.

Coenzima Q10 protejeaza arterele prin scaderea nivelului colesterolului din sange, scazand astfel riscul aparitiei atacurilor de cord si a accidentelor vasculare cerebrale. Determina cresterea semnificativa a imunoglobulinei G/lgG, principalul anticorp din sange si, prin aceasta imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar.


20.65 lei
INDISPONIBIL