albeena laptisor de matca

Prospect BCAA 2000 120tb UNIVERSAL NUTRITION

INDICATII:

Creste sinteza proteinelor
Este anticatabolic
Creste rezistenta
Scade timpul de recuperare
Creste musculatura
Ajuta la arderea grasimilor
Scade oboseala
Este esential in nutritia tuturor tipurilor de sportivi

Dupa proteine, suplimentele cu aminoacizi sunt cele mai importante pentru culturisti. Putini aminoacizi se pot compara cu „aminoacizii cu lant ramificat” (BCAA) si cu BCAA 2000. De fapt, pentru culturisti, BCAA 2000 este un supliment esential. Aminoacizii din acest produs au fost studiati în detaliu pentru actiunea lor anticatabolica si anabolica.

Aminoacizii cu lant ramificat sunt anabolici pentru ca:
1.    cresc sinteza proteinelor
2.    faciliteaza secretia de hormoni (GH, IGF-1 si insulina)
3.    mentin raportul de testosteron si cortizol favorabil
Acesti aminoacizi sunt anticatabolici deoarece previn epuizarea proteinelor si pierderea masei musculare. În timpul antrenamentului intens sau în perioadele de dieta restrictiva, pierderea masei musculare devine o problema destul de grava. Aici apare nevoia de aminoacizi.
BCAA 2000 este un supliment de aminoacizi care functioneaza excelent. Fiecare doza contine un gram de leucina, valina si isoleucina. Mai mult, BCAA 2000 mai include si alti nutrienti care sporesc eficacitatea produsului.
Culturistii de performanta folosesc BCAA 2000 pe tot parcursul anului, dar exista câteva perioade cruciale când acest supliment este indispensabil. Astfel de perioade sunt cele în care încercati sa slabiti sau va antrenati intens, iar organismul este supus la riscul de a pierde masa musculara din cauza scaderii sintezei proteinelor si cresterii proteolizei. Nutrientii din formula BCAA 2000 nu permit ca aceste procese sa aiba loc. Aminoacizii cu lant ramificat pot fi oxidizati pentru energie în timpul unei diete restrictive. Studiile arata ca rolul aminiacizilor în procesul de scadere în greutate este unul semnificativ, deoarece scad procentul de grasime din corp.
Asadar, daca sunteti un culturist de performanta si vreti sa slabiti fara sa scadeti în volumul masei musculare, nu puteti neglija forta lui BCAA 2000.

ADMINISTARE:
4 capsule pe zi. Pentru maximizarea rezultatelor, administrati-va 2 capsule cu 45-60 de minute inainte de antrenament si 2 capsule la 15-30 de minute dupa antrenament.

SPECIFICATII NUTRITIONALE
Serving Size 4 Capsules Servings Per Container 30
Amount Per Serving....................................%DV
Vitamin C (acid ascorbic). . .. . . .10mg . . .17%
Riboflavin . . . . . . . . . . . . . . . . . .....1,7mg . .100%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) . 26mg ..1300%
Valine (as L-valine) . . . . . . . . . . 934mg . .. . . .*
Leucine (as L-leucine) . . . . . . . 934mg . .. ... . .*
Isoleucine (as L-isoleucine) . . 135mg . .. .... . .*
*Daily Value (DV) not established
alte ingrediente:gelatina, fosfat de calciu, stearat de magneziu.



127.39 lei 132.70
-4%

IN STOC