albeena laptisor de matca

Prospect BREAST PLUS 90 cps ADAMS VISION

Breast+ este un supliment vegetal natural creat special pentru a mari, contura si tonifia sanii in mod natural. Este un produs realizat in conditii deosebite din peste 13 plante unice pentru a asista in dezvolatarea si marirea naturala a sanilor feminini. Breast+ ofera o solutie nechirurgicala pentru obtinerea unor sani mai plini si mai fermi cu ajutorul unei combinatii echilibrate de ingrediente naturale.

Cum functioneaza Breast+ ?

Breast+ este un supliment alimentar, aprobat de Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse Alimentare cu Certificat de Notificare (seria AA / nr.0919 / 2007), cu o formula avansata, de inalta calitate din ingredienti activi pentru marirea sanilor, creata special pentru a ajutat utilizatorii sa obtina un rezultat optim in ceea ce priveste marimea si fermitatea sanilor. Creand formula Breast+, am grupat in produsul nostru acei fitoestrogeni care mimeaza cel mai bine hormonii care cauzeaza cresterea sanilor. Acestia sunt hormoni specifici de crestere care produc o marire permanenta a sanilor. Sunt hormoni de crestere specifici, partile receptoare ale sanilor raspunzand majoritatii acestora. Ce am obtinut este dezvoltarea aceluiasi tip de san natural care apare in adolescenta. Dat fiind insa ca organismul va produce o forma mai concentrata si mai puternica a hormonilor naturali, tesutul mamar care nu a crescut niciodata in totalitate in timpul adolescentei se va dezvolta acum in intregime.

Exista efecte adverse?
Formula Breast+ este un supliment vegetal natural si nu contine steroizi periculosi, si/sau ingrediente chimice de nici un fel si nu au fost observate nici un fel de efecte secundare asupra utilizatorilor sai. Daca aveti orice nelamurire din punct de vedere medical, puteti revedea lista de ingrediente impreuna cu medicul dumneavoastra sau cu un specialist in domeniul sanatatii.

Folosirea Breast+ in timpul sarcinii nu a fost testata. Prin urmare, se recomanda femeilor insarcinate sa nu foloseasca Breast+ decat sub supravegherea specialistului lor in domeniul sanatatii. Se recomanda femeilor suferind de cancer la sani sa evite folosirea Breast+ pana cand efectele acestuia asupra tesutului mamar sunt mai bine intelese. Daca aveti orice nelamurire din punct de vedere medical, puteti sa va uitati pe lista de ingrediente impreuna cu medicul dumneavoastra.


Cat de mare poate fi cresterea?
Rezultatele putand varia de la o persoana la alta datorita unor variabile precum metabolismul individual si/sau compozitia chimica a organismului, studiile noastre indica faptul ca utilizatoarele formulei pot obtine o crestere de pana la ½ de marime pe luna, alaturi de tonifiere si implinire.

Breast+ ajuta si la cresterea fermitatii?
Breast+ a fost creata special pentru a ajuta utilizatorii sa obtina sani mai plini si mai fermi si prin aceasta avand efecte si in reducerea efectului de sani lasati. Intradevar, produsul nostru este deosebit de popular printre femeile care cauta o alternativa pentru tonifierea sanilor.

Rezultatele sunt permanente?
Va recomandam ca dupa ce ati obtinut marimea dorita, sa reduceti doza la doar o capsula pe zi timp de inca 90 de zile. Urmand aceasta recomandare, ar trebui sa va pastrati marimea si forma pe care le-ati castigat.

Cum ar trebui sa folosesc Breast+?
Luati pur si simplu trei (3) capsule zilnic, in timpul mesei sau/si cu un pahar de apa. In fiecare sticla se afla 90 de capsule de Breast+. Urmand acest dozaj recomandat, fiecare sticla va va ajunge pentru o luna. Pentru rezultate optime, va sugeram sa luati capsulele separat in cursul zilei (de exemplu 1 capsula dimineata, una dupa-masa si una seara). Nu depasiti doza recomandata.

Pot sa iau Breast+ daca sunt insarcinata sau daca alaptez?
Femeile care sunt insarcinate, alapteaza, sau care sunt alergice la oricare dintre ingrediente nu ar trebui sa foloseasca Breast+. Femeile intr-o situatie medicala deosebita ar trebui sa-si consulte medicul inainte de folosire.

Daca folosesc o metoda anticonceptionala sau urmez o anumita prescriptie medicala?
Nu am primit nici o reclamatie potrivit careia produsul nostru ar interactiona in mod negativ cu anticonceptionalele orale sau cu alte medicamente prescrise. Se recomanda insa ca, in caz de nelamuriri in acest sens, sa va consultati cu un medic inainte de folosirea oricarui tip de supliment, vitamine, sau medicamente.

Am implant de san. Mai pot folosi Breast+?
Am avut numeroase raspunsuri de la femei care au folosit Breast+ post-operator pentru a imbunatati aspectul implanturilor lor. Atat timp cat tesutul sanului nu a fost ranit din cauza operatiei, ele se pot astepta la aceleasi rezultate ca orice alta femeie.

Care sunt celelalte metode de marire a sanilor in afara de Breast+ ?
Implanturile: Implanturile constituie un risc ridicat, dar si o metoda de marire a sanilor cu rezultate foarte bune. Un risc urias este insa asociat operatiei chirurgicale de marire a sanilor.

Pernitele pentru sutien: Pernitele pentru sutien din silicon constituie un risc redus asupra sanatatii dar au si efecte destul de slabe. Singurul efect vizibil e ca nu sunteti dumneavoastra. Ele pot fi incomode si va pot stingheri in anumite momente din viata. Nici chirurgia si nici pernitele nu pot concura in nici un fel cu aspectul natural pe care-l vor avea sanii dumneavoastra dupa ce vor creste datorita nutrientilor potriviti continuti de Breast+.

Am sub 18 ani. Pot folosi acest produs?
Breast+ nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Compania noastra nu recomanda cu buna stiinta, nu prezinta si nu vinde minorilor produse menite adultilor, iar acestea nu au fost testate pe astfel de persoane.

Pot urma o dieta in timp ce folosesc acest produs?
Cercetarile nu au aratat ca produsul ar fi mai putin eficient la cei care tin o dieta in timpul folosirii si nici nu am primit astfel de observatii din partea clientelor. Pentru intrebari sau nelamuriri privind dieta dumneavoastra, sunteti rugate sa consultati un medic.


Creat in mod special pentru a contribui la marirea sanilor in mod natural


Mai jos sunt prezentate principalele ingrediente ale formulei si modul in care ele va ajuta la marirea sanilor in mod natural, la imbunatatirea starii generale de sanatate si la imbunatatirea actului sexual! Breast+ nu contine compusi sintetici, aditivi, lubrifianti, de nici un fel. Ingredientele pentru marirea sanilor din Breast+, in ordinea cantitatii, sunt:

  • Extract din seminte de fenugreek:
    Fenugreek este o planta bogata in fito-estrogeni. Fenugreek ajuta la producerea hormonilor, si faciliteaza dezvoltarea glandelor mamare care se "hranesc" cu estrogeni. Trigonelina. Acesta este un ingredient de baza pentru marirea sanilor.
  • Fructe de palmier pitic
    Palmierul pitic este un tip de palmier cu frunze mari si cu fructe mari rosii-negre. Fructele de palmier pitic contin un tip de ulei in care se afla o varietate de fiziosteroli. Studiile au aratat ca palmierul pitic inverseaza cu succes atrofierea glandelor mamare, ajutand la marirea glandelor mamare.
  • Seminte de fenicul:
    Feniculul a fost apreciat de-a lungul timpului pentru abundenta sa in flavonoide. Acesti compusi au usoare efecte estrogenice si sunt total inofensivi si ne-toxici, avand ca rezultat marirea sanilor in deplina siguranta.
  • L-tirozina:
    Un amino acid natural, tirozina joaca un rol important in functionarea glandelor adrenale (suprarenale), pituitara si tiroida, care controleaza producerea hormonilor. Anumite studii sugereaza ca tirozina poate stimula si producerea hormonilor de crestere, care ajuta la construirea muschilor si reducerea grasimilor din corp.
  • Radacina mexicana:
    Folosita in mod traditional pentru tratamentul osteoporozei, radacina mexicana este o sursa excelenta de beta-caroten si diosgenina, care sunt elemente fitochimice puternice care ajuta la dezvoltarea optima a sanilor.
  • Alge din Pacific:
    Algele sunt o sursa excelenta de minerale din mare, inclusiv de iod, care sunt esentiale pentru functionarea corecta a tiroidei.
  • Frunze de damiana:
    Damiana este un mic arbust bogat in elemente fitochimice precum alfa-pinen, beta-caroten, beta-pinen si beta-sisterol. Damiana este folosita in principal pentru tratarea dezechilibrelor hormonale feminine. Aceasta ajuta in procesul natural de marire a sanilor.
  • Radacina de Dong Quai:
    Secole de-a randul, aceasta radacina asiatica a fost folosita in tratamentul simptomelor menopauzei, precum bufeurile si crampele. S-a aratat ca Dong Quai ajuta organismul in folosirea eficienta a hormonilor.
  • Talpa gastei:
    Talpa gastei creste in multe parti ale Europei, pe malurile raurilor si pe sub tufisuri. Talpa gastei contine leonurina care este un stimulent uterin.
  • Extract din radacina de Black Cohosh:
    Numeroase studii au fost intreprinse pentru a arata beneficiile medicale ale plantei cimicifuga racemosa. Studiile sugereaza ca aceasta planta are un efect similar medicamentelor folosite in terapia de inlocuire a hormonilor.
  • Ovaz:
    Ovazul (Avena Sativa) este bogat in saponine, flavonoide, minerale, si alcaloizi necesare unui sistem hormonal sanatos.
  • Schinel:
    Schinelul a fost folosit de-a lungul timpului peste tot in lume ca un agent hormonal echilibrant pentru femei.
  • Floarea de hamei:
    Hameiul este un arbust bogat in flavonoide, ale caror actiune de reglare a productiei hormonale faciliteaza dezvoltarea glandelor mamare. Acesta este un ingredient esential pentru marirea sanilor.


30.73 lei 33.77
-9%

IN STOC


14.62 lei
LA COMANDA