•
Confera vitalitate organismului si sustine sistemul imunitar
Protejeaza celulele si tesuturile împotriva stresului oxidativ
Fructele de catina sunt renumite pentru continutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A si C.
Ingrediente: Fructele arbustului Hippophaë rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae, contin vitaminele C, E, B1,B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.
Efect:
Vitaminizant de exceptie, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant.
Întrebuintari principale:
Avitaminoza, anemie
Alte întrebuintari:
Astenie, convalescenta, afectiuni hepatice, stari alergice, diverse dermatoze.
Contraindicatii:
Nu se cunosc.
Preparare:
Infuzie din 1-2 lingurite fructe la o cana cu apa clocotita.
Întrebuintare :
Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, înaintea meselor principale.
Prezentare: Cutie a 50 g