albeena laptisor de matca

Prospect CEAI ROZMARIN FRUNZE 50 g FARES TRADING

Proprietati antioxidante.

Suport pentru functionarea normala a ficatului si bilei.

Contribuie la obtinerea confortului digestiv.

Sustine rezistenta organismului la stres.

Medicii vechii Elade numeau rozmarinul planta sfânta , Libanotis, însa s-a pastrat denumirea data de romani (ros = roua, marinus = mare, deci cel umezit de roua marii). În evul mediu, acesta planta foarte pretuita, era cultivata în gradini; traditia s-a pastrat si în zilele noastre, rozmarinulfiind folosit atât ca planta medicinala, cât si ca planta condimentara.

Ingrediente:

Frunzele plantei Rosmarinus officinalis L. (Lamiaceae) contin ulei volatil în care predomina camfenul, borneolul si camforul, acid rosmarinic, flavone, triterpene, saponine, tanin, vitamina C.

Efect:

Tonic-amar, coleretic, colagog, antiseptic, diuretic, antireumatismal, adaptogen, tonic nervos, aromatic.

Întrebuintari principale:

-Uz intern: colici abdominale, dispepsii, balonari si afectiuni gastro-intestinale, anorexie, afectiuni hepatice si renale, reumatism, astenie, surmenaj fizic si intelectual, tonifierea organismului.

-Uz extern: reumatism, reconfortarea organismului.

Contraindicatii:

Sarcina.

Preparare:

-Uz intern: se prepara infuzie din 1 lingurita frunze la o cana cu apa clocotita.

-Uz extern: se prepara decoct din 1 lingura frunze la o cana cu apa.

Întrebuintare:

-Uz intern: se beau 2 cani cu ceai pe zi

-Uz extern: se aplica comprese cu decoct

Prezentare:

Cutie a 50 g



29.44 lei 32.00
-8%

IN STOC


60.45 lei 65.00
-7%

IN STOC