albeena laptisor de matca

Prospect COENZYME Q10 30MG 30 cps ADAMS VISION

Prezentare:

Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator în procesele de refacere energetica a celulelor. Participa în formarea centrului energetic al celulelor, având un rol cheie în procesele intracelulare.

Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, în urma unor procese biochimice este transformata într-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade o data cu înaintarea în vârsta.

Indicatii:

Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul însusi o produce, însa nu întotdeauna în cantitati suficiente. Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului (sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Creste gradul de detoxifiere a organismului, încetineste procesul de îmbatrânire si prelungeste durata de viata a celulelor.

Are efect antioxidant puternic, intervine în buna functionare a celulelor sistemului imunitar, acestea necesitând un consum energetic sporit.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita.

Compozitie:

Coenzyme Q10 30 mg

Doza zilnica recomandata :

1 capsula pe zi
 



82.17 lei 86.49
-5%

IN STOC


25.80 lei
LA COMANDA