albeena laptisor de matca

Prospect CREMA BALSAM JIVOKOST- cu tataneasa aloe si rasina mumie 75ml DAMAR

Pret magazine: 39.39 lei
Pret remediu.ro:
34.25 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Indicatii:
Se poate utiliza ca supliment in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii. Se poate utiliza ca adjuvant in dureri si afectiuni articulare, in flebite, varive, ulcere de gamba si ulcere varicoase. Se recomanda ca adjuvant pentru tulburarile irigatiei sanguine a picioarelor, in tratamentul suplimentar sau postoperator al fraturilor.

Administrare:
Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate.

Compozitie:
Tataneasa (lat. Symphytum officinale) - In medicina naturista, tataneasa este utilizata atat in terapia unor boli cardiovasculare, cat si in cazul unor afectiuni ale pielii, cum ar fi: taieturi, arsuri, plagi, dar si acnee, cuperoza, eruptii si iritatii. Aceasta planta medicinala actioneaza asupra sistemului osos, stomacului si plamanilor. Numita popular si “iarba lui Tatin” sau “iarba baboasa”, tataneasa este considerata una dintre cele mai pretioase plante medicinale, remediu, in medicina traditionala, pentru ulcere varicoase si edeme, eficienta impotriva reumatismului, inflamatiilor articulare, osteitei (infectie osoasa de origine microbiana). De asemenea, ea ajuta la refacerea rapida a fracturilor. Radacinile de tataneasa contin alantoina, consolidina, consolicina, tanin, mucilagii, colina, asparagina, gumirezine, zaharuri, amidon, simfitocinoglosina, conferidina, substante minerale, acid litospermic, avand efecte astringente, antiinflamatorii, cicatrizante, emoliente si antitumorale.
Extract uleios de Aloe (Aloe Vera) - Planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative. Vechii egipteni numeau Aloe Vera chiar “planta nemuririi”, iar tratatul medical antic Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, mentioneaza multiple efecte vindecatoare ale Aloe Vera. Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oameni, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si pentru mentinerea frumusetii. Prin efectele sale benefice, asigura combaterea numeroaselor probleme de sanatate si este capabila sa amelioreze multe boli si anomalii. Planta intareste sistemul imunitar, are efect analgezic si calmeaza nervii, accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. Aloe Vera are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara. Frunzele contin componenta cea mai valoroasa a plantei – faimosul gel de aloe vera, foarte bogat in substante necesare organismului: peste 75 de nutrienti, 200 de componenti activi, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine. Datorita compozitiei sale naturale, tine corpul intr-o stare fiziologica sanatoasa, oferind organismului posibilitatea de a se regenera. Prin intarirea sistemului imunitar, are un efect preventiv durabil asupra organismului, acesta fiind capabil sa valorifice conform necesitatilor sale cele 240 de substante active. Efectele terapeutice ale Aloe Vera sunt remarcabile: intareste sistemul imunitar, contine agenti antiseptici si analgezici, strabate toate cele 7 straturi ale pielii, este antiinflamator natural, contine vitamine, enzime, minerale si aminoacizi, stimuleaza regenerarea tesuturilor. Utilizarea plantei nu are efecte secundare. Coaja este folosita ca si laxativ, in timp ce pulpa se aplica pe arsuri sau pe alte rani de mii de ani. Are efect emolient, antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, antiseptic, dezinfectant, detoxifiant, accelereaza si normalizeaza metabolismul, stimuleaza regenerarea celulara. Este de asemenea recomandata in medicina traditionala in arsuri, plagi, dermatite, pentru sistemul circulator si limfatic.
Extract purificat de rasina Mumie - Rasina Mumie este colectata la inaltimi de peste 2000-5000 de metri, din locuri greu accesibile omului: grote, pesteri si stanci din zona Podisului Tibet si Pamir.
In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi), si de asemenea macro-si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, stronfliu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. Cunoscutul medic german Max Gerson, afirma ca, pentru a trai, organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, toate acestea regasindu-se in rasina Mumie, fiind recunoscuta ca un tonic puternic care actioneaza multilateral atat in cazul multor afectiuni, cat si asupra intregului organism.
Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturilor, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor. Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie.
Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar. In medicina tradiflionala, rasina Mumie actioneaza direct, stimuland procesele de cicatrizare, totodata influentand curatarea rapida a ranilor de microbi si bacterii, inhiband evolutia proceselor inflamatorii, actioneaza cu succes in cazul ranilor (a celor purulente), accelerand procesul de epitelizare si scurtand timpul necesar regenerarii pielii.
Rasina Mumie are efecte pozitive asupra regenerarii oaselor si asupra diferitelor rani, stimuleaza procesul de regenerare a tesutului osos in cazul fracturilor si scurteaza perioada necesara refacerii.
Arbore de ceai australian (lat. Melaleuca alternifolia) - face parte din familia Myrtaceae, se inrudeste cu eucaliptul, fiind originar din nordul New South Wales, Australia. Uleiul esential al arborelui de ceai este renumit pentru calitatile sale antifungice si antiseptice. Uleiul arborelui de ceai este de asemenea recunoscut pentru actiunea sa usor analgezica, reducand inflamarea si intensitatea durerii. Cercetarile au aratat ca uleiul distruge germenii ce cauzeaza acneea, negii, furunculii si inhiba infectiile asociate arsurilor de gradul I si II, impiedicand formarea de cicatrici.
Propolis - are un intens efect antibacterian, antiviral, antimicrobian, dezinfectant, efect regenerator la nivelul tesuturilor, inclusiv la nivel osos. Hraneste tesutul conjunctiv, reimbogatindu-l cu saruri de calciu si potasiu.
Ulei de catina (lat. Hippophae rhamnoides) – bogat in vitamina C, are actiune regeneratoare asupra metabolismului celular, cicatrizanta, dermoregeneratoare, antiinflamatoare, protectoare contra radiatiilor solare. In medicina traditionala, este utilizata in dermatologie: psoriasis, eczeme, degeraturi, escare, reumatism si guta.
Patlagina (lat. Plantago lanceolata) – are efect emolient, hemostatic, usor astringent, cicatrizant, antiseptic, antiinflamator mediu, antialergic, bacteriostatic, antifungic. In medicina traditionala, este recomandata in ulcer varicos, ulceratii cutanate,intepaturi de insecte, rani infectate.
Musetel (lat. Matricaria chamonmilla) – are efect cicatrizant, epitelizant, antiseptic, emolient, dezinfectant, bacteriostatic, fungicid, antiinflamator. In medicina naturista, este recomandata in rani infectate, furunculoze, arsuri, hemoroizi, ulceratii dermatice.
Rostopasca (lat. Chelidonium majus) – are actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antifungica, analgezica, recomandata, in medicina naturista, pentru dureri musculare si articulare, in afectiuni dermatice, se aplica pe rani. Se foloseste ca adjuvant in cazuri de herpes, bube dulci, negi, bataturi, psoriazis.
Ciuperca de mesteacan (chaga lat. Inonotus obliquus) Se utilizeaza ca adjuvant in cazul ranilor, arsurilor, inflamatiilor, ajuta la restabilirea sanatatii dermei. In medicina naturista este recomandata in psoriazis si alte afectiuni dermatologice.
Calisia (lat. Callisia fragrans) – are efect antiinflamator, cicatrizant pentru rani, arsuri si lovituri, antioxidant, tonic si antitumoral. Are actiune antibacteriana si antisclerotica. In medicina naturista, este recomandata in afectiuni dermatologice, in ulceratii, herpes, reumatism, in osteohondroza, afectiuni articulare, in cazuri de fragilitate a vaselor sanguine.
Arnica montana (lat. Arnica montana) – este un remediu antiseptic si antiinflamator, are efect cicatrizant, antiedematos. In medicina naturista, este utilizata in traumatisme, tumefactii, furunculoza, plagi, varice, dureri musculare, acnee, intepaturi de insecte, lombosciatica.
Buretele Spongilla lacustris (badiaga) – in medicina traditionala, este recomandat in lombosciatica, artrite, dureri reumatice si nevralgice, hematoame si lovituri.
Apa, stearat DEG, stearat PEG-400, glicerina, ceara, ulei vegetal, propilen glicol, ceara de albine, eutanol G, dimenthicone, emulgin B2, Microcate IT, trilon B, antioxidant Grindox, d-panthenol, microcare DMP, parfum.

Proprietati: adjuvant in arsuri, degeraturi, rani purulente, inflamate si infectate, iritatii ale pielii, bataturi si crapaturi ale pielii. Se poate utiliza ca adjuvant in dureri si afectiuni articulare (reumatice), in flebite, varice, ulcere de gamba si ulcere varicoase. Se recomanda ca adjuvant pentru tulburarile irigatiei sanguine a picioarelor, in tratamentul suplimentar sau postoperator al fracturilor.

Mod de administrare: Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate. In caz de necesitate, zona afectata se va bandaja. Dupa absorbtie crema se poate aplica din nou.

Contraindicatii: Intoleranta individuala la unul din componentele produsului. Nu s-au semnalat efecte secundare. In cazuri de aparitie a reactiilor alergice se va intrerupe utilizarea cremei si se va consulta medicul.

Conditii de pastrare: La temperaturi 5-25ºC, intr-un loc uscat. Produsul nu se va lasa la indemana copiilor.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei; vezi inscriptionare pe ambalaj.



70.87 lei 76.20
-7%

IN STOC


18.20 lei
IN STOC


43.61 lei 47.92
-9%

IN STOC


37.45 lei 40.27
-7%

IN STOC


16.53 lei
IN STOC


60.78 lei 63.98
-5%

IN STOC


33.96 lei 36.91
-8%

IN STOC


28.44 lei 30.91
-8%

IN STOC


7.11 lei
IN STOC


14.20 lei
IN STOC