albeena laptisor de matca

Prospect DENOXINAL 30 tb WALMARK

Indicatii:

Denoxinal este o combinatie unica de plante medicinale si substante, cu importanta nutritiva pentru sprijinirea proceselor de detoxifiere din organism.
Influenta negativa a stilului actual de viata si a mediului înconjurator poluat impun eforturi din ce în ce mai mari organelor cu functie de detoxifiere (rinichi, ficat).

Denoxinal este un supliment alimentar revolutionar creat în baza celor mai noi descoperiri stiintifice în domeniul detoxifierii organismului.
El contine o combinatie echilibrata de extracte din plante medicinale, care detoxifica organismul.

Chlorella, brusturele, papadia, trifoiul, armurariul, usturoiul si pectinele sunt elemente care sprijina procesele naturale de detoxifiere stimulând activitatea vezicii biliare, a ficatului, a rinichilor si intestinelor;
Extractele din plante contribuie la eliminarea metalelor grele din corp si au o influenta de purificare a sângelui;
În combinatie cu pectinele, extractele din plante ajuta la reglarea nivelului de colesterol si zahar din sânge, lucru care influenteaza favorabil activitatea aparatului digestiv;
Denoxinal este îmbogatit cu vitamina C, care protejeaza celulele de radicalii liberi. 

Chlorella - este o specie de alge marine cunoscuta ca probiotic ce ajuta la dezvoltarea microflorei intestinale  normale.

Studiile au aratat ca efectul detoxifiant al Chlorellei este generat de continutul mare de clorofila si de compozitia speciala a peretilor celulari - 60% albumina, 20% carbohidrati, 10% grasimi vegetale si un întreg spectru de vitamine, minerale si micronutrienti, care îi completeaza functia de antioxidant, ajutând la eliminarea toxinelor din organism.

Aceasta alga unicelulara reuseste sa îmbunatateasca sistemul digestiv,  asigurând eliminarea colectiilor de toxine, favorizeaza un Ph optim la nivel digestiv, combate efectul de respiratie urât mirositoare. Este superioara oricaror medicamente, neavând nici un efect secundar.

Armurariul - este o sursa de Silibina (din Silimarina), un amestec de substante care protejeaza ficatul împotriva afectiunilor hepatice, având efect benefic în prevenirea aparitiei insuficientei hepatice acute si cronice.
Datorita stilului de viata si mediului în care traim, ficatul “oboseste” prin suprasolicitare, iar armurariul reuseste sa contrabalanseze acest fapt. În plus, armurariul are calitati diuretice si antioxidante si ajuta în tratamentul migrenei, mai ales în cazurile asociate tulburarilor biliare.

Brusturele - prin continutul de inulina, radacina de brusture optimizeaza activitatea tractului digestiv, regleaza nivelul de grasimi si colesterol din sânge si grabeste eliminarea toxinelor din organism. 

 Trifoiul rosu - se foloseste în medicina populara pentru influenta sa stimulativa asupra activitatii ficatului, a vezicii biliare si pentru purificarea sângelui.

De asemenea, este utilizat si ca anti-spasmodic, reducând simptomele de bronsita si tusea. Se utilizeaza frecvent împreuna cu brusturele si macrisul galben pentru tratarea eruptiilor si a altor afectiuni cutanate. Trifoiul rosu este o sursa de multi nutrienti printre care calciu, crom, magneziu, niacin, fosfor, potasiu, thiamin si vitamina C. În plus, este considerat una dintre cele mai bogate surse de isoflavone (substante solubile în apa care se comporta ca estrogenii si sunt gasite în multe plante).

 Frunzele si radacina de papadie - ajuta la stimularea digestiei si actioneaza ca un laxativ usor.
Papadia se recomanda ca medicament în toate bolile în care exista un dezechilibru glandular. Având si o actiune diuretica, sporeste eliminarea toxinelor din corp, ajutând în mod indirect la tratarea unor eczeme si a altor boli de piele, a gutei, a reumatismului, a arterosclerozei, varicelor etc. Totodata, ceaiul de papadie este indicat si în combaterea obezitatii.

Pectinele - optimizeaza eliminarea substantelor nocive si a toxinelor, reducând totodata nivelulul colesterolului seric.

Principalele avantaje ale produsului Denoxinal

elimina substantele toxice (nocive) din organism;
influenteaza favorabil functia de detoxifiere a ficatului si regenereaza celulele hepatice;
mentine un nivel corect al colesterolului si al glucozei în sânge;
ajuta la schimbul de substante nutritive si la o corecta functionare a aparatului digestiv.

Detoxifierea organismului trebuie repetata de câteva ori pe an.
Perioada optima de admininstrare Denoxinal este de 1-2 luni, cel mai bine de 4 ori pe an.

În timpul administrarii acestui supliment, fiti atenti la regimul corect de viata - la o persoana sanatoasa, alimentele trebuie sa fie ingerate în cantitate mai mica, cel mai bine de 5 ori pe zi (mic dejun, gustare la ora 10, prânz, gustare si cina), pe cât posibil la ore fixe si în asa fel, încât cina sa fie luata cel târziu cu 2 ore înainte de culcare. Respectati si consumul zilnic de lichide - 2-3 litri de lichide reprezinta cantitatea optima pentru detoxifierea organismului dumneavoastra.

Rezultatul unei astfel de cure de detoxifiere îl percepem atât subiectiv – ca o senzatie de “bine” general, cât si obiectiv – prin prevenirea aparitiei unor probleme de sanatate.
Denoxinal ajuta organismul dumneavoastra sa elimine substantele toxice si limiteaza depunerea lor în corp, ceea ce contribuie în mare masura la întarirea sanatatii dumneavoastra, a tonusului general la o functionare mai buna a organelor interne  si la obtinerea unui sentiment de bine.
                       

Efectele Denoxinal

Denoxinal are o formula complexa care actioneaza nu numai la nivelul ficatului, ci asupra mai multor organe si mecanisme din corpul uman:

ajuta procesele naturale de detoxifiere din organism (metabolismul si înlaturarea substantelor toxice din corp);
sprijina activitatea vezicii biliare, a ficatului si a rinichilor ;
regenereaza celulele hepatice;
sporeste înlaturarea metalelor grele si a toxinelor din corp;
regleaza nivelul de colesterol si zahar din sânge;
ajuta la schimbul de substante si la o corecta functionare a aparatului digestiv;
ajuta la îmbunatatirea performantelor, vitalitatii si a capacitatii de aparare a      organismului;
contribuie la îmbunatatirea conditiei psihice si a puterii de concentrare;
contribuie la îmbunatatirea sanatatii pielii si parului.

Obiectiv se poate observa:

reglarea proceselor de digestie si de eliminare;
reglarea nivelului de colesterol si de zahar din sânge;
influentarea favorabila a functiei de detoxifiere a ficatului;
influentarea favorabila a desfasurarii bolilor cronice;
reglarea greutatii corporale.
Mod de administrare

Denoxinal se administreaza ca supliment alimentar, câte o tableta pe zi, luata cu apa.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!