albeena laptisor de matca

Prospect DORMOSEDAL 40 cps HERBAGETICA

Actiuni:

    somnifer
    imbunatateste calitatea somnului
    anxiolitic
    antidepresiv usor
    imbunatateste managementul stresului

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:

    insomnie (dificultate in a adormi, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt)
    insomnie pe fond de anxios sau anxios-depresiv
    cosmaruri, pavor nocturn
    stare de oboseala matinala
    sindrom de oboseala cronica

Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de planta. In cazul produsului DORMOSEDAL, nu mai putin de trei extracte uscate intra in componenta sa, toate având efecte de imbunatatire a somnului si a capacitatii de relaxare pe diverse cai. Dealtfel, este cunoscut faptul ca in cazul insomniei si al tulburarilor de somn, efecte mult mai bune se obtin prin administrarea unui complex de plante medicinale decât prin administrarea uneia singure. Sa cunoastem in continuare mai bine cele trei extract care intra in compozitia acestui supliment complex:

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar si pentru combaterea nervozitatii, a anxietatii (starilor de teama fara un motiv aparent), a atacurilor de panica, a instabilitatii emotionale. Unele studii arata ca extractul de Passiflora previne si cosmarurile, inclusiv cel insotite de trezire si de dificultatea de a adormi ulterior. Are si o actiune sedativa, care este foarte bine completata de catre urmatorul extract despre care vom vorbi.

Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, vine sa completeze si sa corecteze actiunea Passiflora, Sunatoarea ajutând la imbunatatirea somnului, care va fi mai linistit, cu intreruperi mai putine si chiar cu vise mai clare. De asemenea, Sunatoare inlatura in multe cazuri starile de stupoare, de ameteala sau somnolenta de la trezire.

Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% euleuterozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” inseamna ca mareste rezistenta organismului la stresul psihic si organic, ajutând la mentinerea capacitatii de relaxare si de relaxare, chiar si in cazul suprasolicitarii psihice sau nervoase ori a altor conditii improprii.

Compozitie:

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata), extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene - 131,25mg, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) parti aeriene pulbere - 87,5 mg, Tei (Tilia platyphyllus) flori pulbere - 87,5 mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) extract hidroalcoolic (maltodextrina) din parti aeriene cu min.0,3% hipericina - 21,875mg, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract din radacina cu min. 0,8% eleutherozide - 21,875 mg. Capsula tare de gelatina.

Administrare:

Cate 2-4 capsule, inainte de culcare. Efectul apare poate aparea la prima administrare, dar si prin cumul, in cadrul unei cure de 21-28 de zile, in functie de particularitatile fiecarei persoane in parte.

Precautii si contraindicatii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta. Poate afecta reflexele conducatorilor auto precum si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Nu se administreaza copiilor.

 

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-8%
31 ,91 LEI
34,68

-7%
32 ,02 LEI
34,43

-7%
37 ,77 LEI
40,61

-10%
26 ,62 LEI
29,58

-7%
29 ,43 LEI
31,64

-7%
32 ,10 LEI
34,52

-9%
33 ,26 LEI
36,55

-9%
29 ,32 LEI
32,22

-9%
38 ,60 LEI
42,42

-8%
28 ,65 LEI
31,14

-9%
28 ,09 LEI
30,87
» Mai sunt inca 4354 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!