albeena laptisor de matca

Prospect ENERGOCARB-R 1 kg REDIS

Pret magazine: 29.26 lei
Pret remediu.ro:
25.44 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Descriere:

Energocarb-R este un supliment energetic din carbohidrati (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti) si se recomanda pentru refacerea rezervelor energetice ale organismului.

Administrare:

Se administrează o portie de 45 g (o măsură), cu o oră înainte de antrenament, si 45-90 g (în functie de greutatea corporală), imediat după antrenament, amestecat cu apă sau alt lichid potabil. Măsura din interiorul ambalajului contine aproximativ 45 g. Valoare energetica/portie (45 g): 172 kcal (720 kj).

Ingrediente:

Energocarb-R contine: maltodextrina, fructoza, dextroza, concentrat proteic din lapte si arome alimentare.

Recomandari:

Se recomandă sportivilor pentru refacerea rezervelor de glicogen din organism, după antrenament, sau pentru completarea acestora, cu o oră înainte de antrenament.
NOTA: Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala.


25.44 lei
LA COMANDA