•
Descriere Produs in Romania! Mod de preparare: Ca adaos in supe, ciorbe, sosuri, chiftele, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Turte de hrisca: Ingrediente: 200g faina hrisca, apa Se amesteca faina cu apa si sare pana devine un terci subtire. Se acopera si se lasa 2 ore apoi se framanta bine aluatul rezultat, si se formeaza turte care se coc pe o tabla incinsa sau la cuptor. Se pot face aceleasi turte si in combinatie cu faina de garu, mei, orz, ovaz, orez. Apa de hrisca: Ingrediente: 100g hrisca, 300ml apa de izvor sau apa minerala plata Se lasa la macerat faina de hrisca 6-8 ore in apa respectiva. Se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inaintea mesei. Combate oboseala si stresul, este laxativ, regenereaza, da prospetime si stralucire tenului. Contine: Faina de hrisca integrala Vitamine: B1, B2, B3, B5, E Minerale: Mg, K, Ca, Fe