•
Descriere Produs in Romania! Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva. Kasha Ingrediente: 100g faina de orz, 150ml apa, sare Faina de orz se pune intr-un vas cu apa fierbinte si sarata. Se acopera si se lasa 30 minute. Se combina dupa gustul si fantezia fiecaruia cu iaurt, cascaval, sos de rosii, condimente, legume, etc. Paine de orz si banane (2 portii) Ingrediente: 750g faina de orz, o lingurita de sare, 3 lingurite si jumatate drojdie, 3 banane bine coapte, miere, 125ml ulei, 2 oua, o lingurita zeama de lamaie, o lingurita coaja de lamaie rasa. Faina de orz se cerne , bananele se fac piure cu mierea si uleiul, apoi se adauga ouale, zeama si coaja de lamaie. Se amesteca bine dupa care se adauga faina de orz, drojdia si sarea. Aluatul se pune in tava bine unsa cu unt si pudrata cu faina, se introduce la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 30-40 minute. Paine integrala de orz Ingrediente: 1.5kg faina de orz, o lingura sare, 25g drojdie, 900ml apa calda, 2 linguri de malt, 2 linguri ulei, o lingura seminte susan. Se prepara similar cu painea din faina de grau. Contine: Faina de orz integrala Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, E Minerale: K, Mg, Ca, Fe, Zn