•
Descriere Produs in Romania! Mod de preparare: Faina din soia se poate folosi ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme, desert, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Lapte de soia: 300g faina de soia se pun in jumatate de litru de apa calda timp de 2-3 ore, apoi se stoarce printr-un tifon. Se mai adauga o jumatate de litru de apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24 de ore, simplu sau indulcit, sau in creme, budinci. Are actiune benefica asupra sanatatii la toate varstele. Actiuni:Energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos, imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca. Indicatii:Anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii. Contine: Faina din soia Poate contine urme de gluten! Valoare energetica/100g: 372 kcal (1556 kj) Proteine: 46.5% Lipide: 6.7% Carbohidrati: 37.9% Fibre: 10.2% Vitamine: A, B1, B12, C, D1, D2, D3, F, H, K Minerale: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, S, lecitina