albeena laptisor de matca

Prospect FLUXXTEM ARTICULAR 80 cps HERBAGETICA

Prezentare:

Aceasta gama de remedii are la baza câtiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârsit, putându-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe înca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Înca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niste alge albastre-verzi, microscopice, determina cresterea numarului de celule stem adulte produse în organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este asa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea stiintifica: Aphanizomenon flos-aquae, care în traducere înseamna floarea ascunsa sub ape. Este o raritate a naturii, existând un singur loc în lume unde creste în cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinatii cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observatie a fost creat si acest produs, FLUXXTEM Articular.

Alga AFA, cartilajul de rechin, extractul de scoarta de salcie au efecte antiinflamatoare articulare, favorizeaza mentinerea si recapatarea mobilitatii articulare, diminueaza durerea articulara. Stimulatorii de celule stem ajuta la refacerea tesutului colagen din finele cartilaje din articulatii, afectate de procesele degenerative specificie anumitor forme de artrita.

Mod de administrare:
Cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Compozitie/capsula:

Cartilaj de rechin, pulbere -150mg, Coaja de Salcie (Salix alba), extract hidroalcoolic cu peste 25% salicina-110mg , Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) - pulbere -100mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -20mg, Spirulina (Spirulina maxima), pulbere -20mg Capsula tare de gelatina

Actiuni:

Stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii, antiinflamator articular, calmant al durerii, combate procesele degenerative de la nivelul articulatiilor.

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate care alapteaza, pesoanelor cu sensibilitate la aspirina, precum si in caz de afectiuni de coagulare a sangelui, afectiuni renale si hepatice severe. Contine substante cu potential alergenic
Contraindicatii: Hipercalcemie.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!