albeena laptisor de matca

Prospect FRUNZE DE MASLIN 40 cps HERBAGETICA

Indicatii:

FRUNZELE DE MASLIN pot fi considerate un fenomen medical daca ajungi sa parcurgi zecile si sutele de studii medicale facute despre frunzele acestui arbore. Poate parea greu de crezut, dar maslinul este una din cele mai puternice plante medicinale din lume si aceasta în primul rând datorita frunzelor sale, care ascund în verdele-argintiul lor comori de sanatate greu de banuit. Frunzele de maslin scad ca prin farmec tensiunea arteriala, restabilesc circulatia normala, tin diabetul sub control, combat – fara exagerare – aproape toate tipurile de infectii si aceasta cu o eficienta greu de imaginat… Lista aplicatiilor terapeutice ale acestei plante este incredibil de mare.


BOLI PREVENITE CU FRUNZE DE MASLIN

Diabetul – se fac, de trei ori pe an, cure cu frunze de maslin, fiecare cu o durata de 3-4 saptamâni. Pe timpul curei, se administreaza planta sub forma de capsule, câte sase-opt pe zi. Este un tratament cu un efect hipoglicemiant (direct) si stimulent asupra secretiei endocrine a pancreasului exceptional. Acest tratament care previne cresterea glicemiei, ajuta la un metabolism corespunzator al zaharurilor si previne aparitia diabetului.

Tromboflebita – pentru prevenirea acestei afectiuni se recomanda atât consumul uleiului virgin de masline, cât si administrarea interna a pulberii de frunze de maslin. Aceasta din urma contine o categorie de substante active, numite polifenoli, care administrati sistematic previn formarea cheagurilor de sânge si migrarea lor.

Ateroscleroza – putine remedii se pot compara ca si eficienta cu maslinul în ceea ce priveste eficienta în prevenirea formarii placilor de aterom pe artere. Cel putin asa o arata cu un studiu facut în anul 2003, în Africa de Sud, la Universitatea de Medicina Durban-Westville. Conform respectivului studiu, extractul de frunze maslin împiedica oxidarea colesterolului pe artere, scazând riscul de ateroscleroza la mai putin de jumatate, chiar si în conditiile unei diete relativ bogate în grasimi saturate.

Arterita obliteranta – mai ales persoanele care fumeaza, care au o dieta bogata în proteine si grasimi animale ori care au predispozitii mostenite din familie spre aceasta afectiune, ar trebui sa tina trei cure pe an cu extract de frunze de maslin. Zilnic se iau câte 800-1200 grame de extract, sub forma de capsule, pentru o perioada de 2 luni, urmate apoi de minimum 15 zile de pauza. Efectul frunzelor de maslin este potentat de consumul uleiurilor presate la rece de masline, de porumb, de soia sau de floarea soarelui.
Iradiere – un studiu facut în Spania, în anul 2002, sub conducerea profesorului O. Benavente-Garcia a demonstrat ca mai multe principii active din frunzele maslinului au efecte protectoare la radiatii. Animalele de experienta si tesuturile, tratate în prealabil cu extracte de maslin, au fost mult mai putin predispuse la mutatii, chiar dupa o expunere îndelungata la materiale radioactive.

Cancerul si leucemia – toate studiile statistice arata ca în tarile în care se consuma în mod traditional frunze de maslin, sub forma de ceai sau de macerat în ulei, rata cancerului este mult mai scazuta. Apoi, studiile de medicina experimentala (facute pe animale de experienta) arata ca extractul de frunze de maslin previne aparitia tumorilor si inhiba cresterea celor deja existente. Acest efect a fost remarcat în mod special în cazul cancerului la sân, la colon, la plamâni, precum si în cazul leucemiei. Unii cercetatori se asteapta ca peste câtiva ani sa apara chiar citostatice care sa contina extracte de frunze de maslin, care între altele sunt si un puternic protector la efectele radioterapiei folosite contra cancerului.

FRUNZELE DE MASLIN ȘI IMUNITATEA
Acest produs natural este un ajutor foarte eficient pentru cei care se confrunta cu infectii greu de tratat, cronicizate sau recidivante. Efectul acestui remediu este atât de puternic, încât chiar si în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de masline, au dus la redresari spectaculoase ale numarului de celule imunocompetente, dar si a capacitatii de aparare a organismului pe ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le contin sunt PRINTRE CELE MAI BUNE ANTIINFECTIOASE DIN LUME.

TRATAMENTE INTERNE
Hipertensiune arteriala – frunzele de maslin sunt un remediu foarte bine studiat si extraordinar de eficient în hipertensiunea de gravitate mica si medie. Studii dublu-orb facute în spitale din Elvetia, Germania, Israel, Italia, Egipt, Spania au demonstrat extraordinarul efect al extractului de maslin la pacientii hipertensivi de toate vârstele. În practic toate studiile s-a observat ca suplimentele pe baza de frunze de maslin reduc tensiunea arteriala (atât cea sistolica, cât si cea diastolica), dupa un tratament de opt saptamâni, aducând-o aproape de normal. Pacientii asistati au primit capsule extract din frunze de maslin, într-o cantitate zilnica cuprinsa între 500 si 1000 miligrame, rezultatele cele mai bune fiind observate la persoanele care au luat doza mai mare.

Adjuvant în ischemia cardiaca – înca din anii 60, cercetatorii italieni au putut demonstra ca extractul de frunze de masline dilata arterele coronare (care iriga cu sânge muschiul cardiac si a caror îngustare produce asa-numita boala coronariana). Aceasta actiune vasodilatatoare coronara a frunzelor de maslin se asociaza si cu faptul ca acelasi remediu reduce colesterolul, previne si stopeaza îngrosarea si sclerozarea peretilor vasculari, ceea ce îl face un adjuvant extraordinar în cazul tuturor formelor de ischemie cardiaca. Se administreaza 800-1000 mg de extract, pe o perioda de 4 luni, dupa care tratamentul se întrerupe vreme de 30 de zile, dupa care se poate relua. Este bine de stiut ca aceste cure au si un efect preventiv verificat, iar întreruperea tratamentului nu aduce dupa sine decompensarea cardiaca a pacientului sau alte probleme de acest fel.

Aritmie cardiaca – dozele moderate de extract de frunze de maslin (400-800 mg zilnic) sunt un excelent anti-aritmic. Studiile de caz au aratat ca, la pacientii care au luat aceasta planta în mod regulat, doza de medicamente anitaritmice poate fi redusa treptat. În unele cazuri a ajuns sa fie redusa la jumatate sau chiar mai putin, dar numai sub îndrumarea medicului specialist.

Colesterol marit – administrarea extractului de frunze de maslin, asociata cu o dieta în care grasimile animale si cele rafinate au fost înlocuite cu ulei virgin de masline, face adevarate minuni în scaderea colesterolului total si în îmbunatatirea raportului dintre colesterolul bun si colesterolul rau. Studiile de medicina experiementala arata administrarea zilnica a 800-1000 mg de extract de masline si a uleiului virgin de masline duce la scaderi în medie cu 17% a valorilor colesterolului, dupa doar patru saptamâni de tratament, respectiv dieta.

Hiperglicemie, diabet de tip I si II – în aceasta afectiune extractul de frunze de maslin actioneaza pe doua cai: creste eficienta cu care organismul utilizeaza insulina produsa de catre pancreas si regleaza activitatea pancreasului, în special secretia endocrina. Se administreaza pulberea de frunze de maslin (2 grame pe zi) sau extractul de frunze de maslin (1000 mg. pe zi), în cure de 2 luni, urmate de 15 zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua. Dincolo de actiunea sa directa în diabet, maslinul este foarte valoros si pentru ca previne complicatiile acestei boli, motiv pentru care este un pretios adjuvant si pentru diabetul de tip I. Curele repetate cu frunze de maslin previn retinopatia diabetica, dar si cardiopatia ischemica sau arterita obliteranta, trei complicatii frecvente ale acestei boli.

Cistita, infectii renale – se tine o cura de doua saptamâni cu extract de frunze de maslin, din care se iau câte 1200 mg. pe zi, ca adjuvant la tratamentul antiinfectios clasic. Acest remediu si-a dovedit eficienta mai ales în infectiile cu Escherichia coli si cu Staphylococcus aureus.

Toxinfectie alimentara – de la primele simptome se administreaza, ca adjuvant, extractul de frunze de maslin, care are efecte antibacteriene si antivirale (inclusiv contra retrovirusurilor). Se tin 5-7 zile de cura, timp în care se iau 1200-2000 mg de extract pe zi. Este un remediu antiinfectios cu spectru foarte larg, blând pentru organism, care nu blocheaza procesele de eliminare, esentiale pentru vindecarea acestui tip de afectiune.

Adjuvant în pneumonie, tuberculoza – frunzele de maslin sunt deosebit de active contra multora dintre bacteriile care produc infectii pulmonare, între care si Klebsiella pneumoniae si Mycobacterium tuberculosi. Ca adjuvant în tratamentul acestor infectii, se recomanda administrarea a 1200 mg. de extract, zilnic, în cure de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua. Este un tratament cu efecte antiinfectioase, dar care ajuta si la atenuarea unor simptome cum ar fi febra, transpiratia nocturna, inapetenta.

Herpes – aplicat intern si extern, extractul de frunze de maslin este eficient contra tuturor tulpinilor de virus herpetic pe care a fost testat pâna în prezent. Intern, se tin cure, cu o durata de 2 saptamâni, timp în care se administreaza câte 800-1200 mg de extract pe zi. Extern, se presara continutul unei capsule cu extract de frunze de maslin pe locul afectat, se umezeste apoi cu putin alcool sau tinctura de coada soricelului, pentru a mari puterea de penetrare a remediului. Aplicatia externa se reia de minimum 3 ori pe zi, iar eficienta sa este de cele mai multe ori impresionanta.

Adjuvant în infectia cu HIV – mai multe studii de caz, facute pe bolnavi cu HIV ajunsi în faze terminale, au aratat un incredibil efect antiinfectios si stimulent imunitar al extractului de frunze de maslin. Atât analizele de sânge, cât si simptomele clinice, s-au îmbunatatit evident si în unele cazuri extrem de spectaculos în urma administarii interne acestui remediu. În toate cazurile studiate s-au luat doze mari de extract de frunze de masline (1500-3000 mg zilnic), pe perioade de timp variind între 2 si 4 luni, fara întrerupere. Între altele, la multi dintre pacientii tratati cu acest extract s-a observat o creste cu pâna la 57% a numarului limfocitelor T din sânge, disparitia unor infectii devenite extrem de invazive, cum ar fi herpesul sau candidoza, dar si a unor formatiuni tumorale.
Adjuvant în hepatita cu virus B – se tin cure cu o durata de 60 de zile, timp în care se iau 1200 mg. de extract de frunze de maslin zilnic, sub forma de capsule. Este un tratament adjuvant care a dat rezultate foarte bune, blocând – se pare – proliferarea virusului si ajutând la stoparea proceselor de distructie la nivelul ficatului. Rezultatele preliminarii ale unor studii în curs de desfasurare sunt încurajatoare si în privinta tratarii hepatitei de tip C cu ajutorul acestui extract.
Gripa – se face o cura de 10-14 zile, timp în care se iau câte 1200 mg. de extract de frunze de masline zilnic. Acest tratament poate stopa înca din prima faza aparitia bolii ori, daca boala deja s-a instalat, reduce simptomele neplacute (febra, dureri de cap, vertij, dureri musculare), ajuta la o vindecare mai rapida si previne complicatiile. Asa cum s-a putut constata din studiile existente, extractul de frunze de masline este un adevarat fenomen în tratarea celor mai multe afectiuni virale, altfel de cele mai multe ori deosebit de greu de tratat. În cazul acestei afectiuni virale, adica a gripei, extractul de maslin nu actioneaza doar pentru îmbunatatirea unor simptome, ci ataca chiar microorganismul care produce boala, blocându-i proliferarea.

PRECAUÅ¢II ÅžI CONTRAINDICAÅ¢II LA TRATAMENTUL CU FRUNZE DE MASLINE
Acest remediu va fi luat cu prudenta de persoanele care sufera de calculoza biliara, deoarece poate provoca migrarea calculilor biliari.
Persoanele care au infectii grave pot experimenta în primele cinci zile de tratament stari de greata, usoare dureri de cap, oboseala.
Diabeticii insulinodependenti vor tine legatura cu medicul specialist în primele saptamâni de cura, pentru a-si putea ajusta dozele de insulina.



6.41 lei
IN STOC


13.21 lei
IN STOC


7.85 lei
IN STOC


6.25 lei
IN STOC


6.57 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


7.67 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


5.54 lei
IN STOC


3.45 lei
IN STOC


18.37 lei
IN STOC


6.04 lei
IN STOC


13.60 lei
IN STOC


12.04 lei
IN STOC