albeena laptisor de matca

Prospect GALAFOR 75 cps SUN MEDIC

Galafor 75 Cps SunMedic (Stimularea Lactatiei)

GALAFOR este un produs inovator în România, o combinatie de extracte de plante, sigure atât pentru mama cât si pentru copil, care stimuleaza natural secretia lactata.

Cercetari extensive ... si tehnici moderne de laborator au dovedit avantajele alaptarii pentru copil, mama, familie si pentru societate. (Academia americana de pediatrie).

Organizatia Mondiala a Sanatatii si Ministerul Sanatatii din România considera ca fiind necesare pentru sanatatea optima a copilului si mamei asigurarea posibilitatii de a alapta si a fi alaptati exclusiv de la nastere pâna la 6 luni si dupa aceea, continuarea alaptarii pe lânga o alimentatie complementara adecvata, pâna la 2 ani sau peste.

Succesul alaptarii în mare masura depinde de experienta din primele doua saptamâni. Pentru a mentine o lactatie buna mama trebuie sa pozitioneze corect copilul la sân si la început trebuie sa alapteze frecvent, zi si noapte.

Atasarea incorecta la sân (duce la supt inefectiv si curgere inadecvata de lapte), supturile prea scurte, limitate sau rare, suplimentarea suptului, folosirea biberonului, suzetei, lipsa încrederii în sine, oboseala extrema, copil prematur sau bolnav pot sa duca la scaderea lactatiei.
Semnele reale ale lactatiei insuficiente sunt: crestere în greutate insuficienta (la 2 saptamâni nu are greutatea de la nastere, creste sub 500g în prima luna), urineaza putin (sub 6x), urina concentrata cu miros puternic, scaun rar, tare, uscat, mucoase uscate, pliu cutanat persistent, copil somnolent, plâns slab.

Dupa descoperirea cauzei prin evaluarea unui supt si anamneza, se indica masuri de corectare ale greselilor aparute în tehnica alaptarii si metode de stimulare al hormonilor (prolactina, ocitocina) care contribuie la producerea laptelui.
Metodele de stimulare includ stimularea sânului (prin supturi fecvente, masaj, muls) si folosirea de substante lactogoge/galactogoge. Aceste substante stimuleaza eliberarea prolactinei sau ocitocinei si indirect cresc productia lactata aici fiind vorba de produse din substante naturale (allium stativum , trigonela foenum graecum, etc.).Aceste produsele naturale au avantajul de a nu avea efecte secundare neplacute.

Produs unic în România 100% din extracte de plante, Galafor creste secretia lactata prin stimularea eliberarii de prolactina (prin componentele sale de Allium sativum, Pueraria tuberosa, Trigonella foenum graecum, Euphorbia hirta) si în acelas timp reduce stressul si anxietatea favorizând stimularea reflexului ocitocinic, care regleaza fluxul laptelui, având si un efect nutrient si tonic general (prin componentele Withania somnifera si Leptadenia reticulata).

Asadar produsul Galafor este indicat in toate cazurile de secretie lactata diminuata datorita factorilor psihologici , emotionali si nutritionali ,iar ca si mod de administrare se recomanda 2 capsule de 3 ori pe zi .

Galaforul si-a dovedit eficacitatea si ca tratament adjuvant în relactatie, metoda prin care femeile care au fost ablactate sau n-au nascut si adopta copii, pot avea lapte în maximum 1 luna, 6 saptamâni. Un caz relevant este cel al unei paciente care datorita unei boli grave a fost ablactata la 11 zile dupa nastere. La 9 saptamâni postpartum am început relactarea cu ajutorul unei linii suplimentare de supt si administrarii de Galafor. Dupa 4 zile au aparut primii stropi de lapte iar într-o luna de zile copilul a fost alimentat numai de la sân, a supt exclusiv pâna la varsta de 7 luni si în continuare pâna la 2 ani.

Stiati ca alaptarea biologica produce un copil mai sanatos psiho-emotional si biologic decat alimentatia artificiala sau alaptarea culturala.Galafor va enumeram cateva din beneficiile alaptarii biologice ,beneficiile alaptarii pentru mama si cateva din dezavantajele alimentatiei artificiale :


65.80 lei 70.00
-6%

IN STOC