albeena laptisor de matca

Prospect GANODERMAX 60cps DACIA PLANT

Pret magazine: 44.77 lei
Pret remediu.ro:
38.93 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
GanoderMAX
GANODERMA (Ganoderma lucidum)


De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi în denumirea traditionala) a fost considerata de catre medicina chineza un remediu miraculos, care creste longevitatea si vindeca multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor si datorita faptului ca este dificil de recoltat, se cultiva. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în crestere, cu gust dulce-amarui.

Ganoderma contine substante active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale si germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma contine o cantitate  de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezenta în Ginseng. Germaniul organic îmbunatateste circulatia sângelui, mareste capacitatea de oxigenare corporala, îmbunatateste metabolismul si previne degenerescenta celulara. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetala din ganoderma are o valoare biologica exceptionala, similara albuminei animale, fiind astfel o sursa  eficienta de proteine.

CATINA (Hippophae rhamnoides)
Catina este una din cele mai eficiente plante din flora medicinala româneasca si mondiala. Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decât macesul si de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte continutul depaseste 400-800 mg la 100 g suc proaspat. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regasim celuloza, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc.

ACÅ¢IUNI
antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral,  antioxidant, antireumatic, antistres, antitrombotic, diuretic, detoxifiant, protector hepatic, expectorant, eupeptic,  imunomodulator, imunostimulator, tonic cardiac, hepatotonic, hepatoprotector, regleaza tensiunea arteriala, circulatia sanguina si functia respiratorie, regleaza tranzitul intestinal, functia pancreasului,  creste rezistenta la frig,regenerator,remineralizant stimulent imunitar, vitalizant, mareste longevitatea, confera protectie contra reactiilor adverse din tratamentele cu citostatice si de radioterapie, vitaminizant.

INDICAÅ¢II
afectiuni generate de scadere a imunitatii, carenta de minerale si vitamine, infectii recidivante (respiratorii, urinare, sinuzale etc),  hepatite cronice virale, afectiuni cardiace (cardiopatii diverse, insuficienta cardiaca), afectiuni  digestive, diabet zaharat, cefalee recidivanta, migrene, reumatism cronic degenerativ, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tromboflebite, sindrom posttrombotic, varice hidrostatice, tulburari psihoemotionale (depresii, anxietate, atac de panica), insomnie, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stres prelungit,tulburari de crestere la copii, adjuvant în boli neoplazice.

ADMINISTRARE
Este foarte important ca planta sa fie administrata constant,  pentru ca efectele dorite sa apara si sa se mentina.

PROFILACTIC: (pentru persoanele care nu sufera de o boala anume, dar doresc sa fie în forma maxima si sa-si mentina tonusul tineresc): 2 comprimate de 2 ori pe zi înainte de mese, în cure de 2-3 saptamâni, apoi câte 1 comprimat, de 2ori pe zi (în cure de pâna la 5-7 luni).

PENTRU ADULÅ¢I ÅžI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese. In situatii deosebite si/sau dupa sfatul medicului se pot lua  si 3ori doua cp pe zi

PENTRU COPII ÎNTRE 7 ÅžI 14 ANI: ½-1 comprimate de 3 ori pe zi înainte de mese, dupa vârsta si sfatul medicului.

CONTRAINDICAÅ¢II:
Se recomanda prudenta si ajustarea tratamentului pentru persoanele care sufera de coagulopatii, vasculopatii, tendita crescuta la sângerare (epistaxis, gastrite si ulcere gastro-duodenale),  tratamente anticoagulante, alergie specifica, gravide, femei care alapteaza si copiilor sub 7 ani.
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!