albeena laptisor de matca

Prospect GARMASTAN CREMA 20 g BIO-SYNERGIE ACTIV

Garmastan - Crema cu Guaiazulena pentru mameloane, fara continut de grasimi.

Garmastan pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor mamare suple si elastice, prevenind aparitia eroziunilor; contribuind astfel la protejarea pielii extrem de sensibile a acestei regiuni.

Garmastan îsi modifica consistenta la temperatura corpului si de asemenea, este foarte economica si usor de aplicat pe pielea sensibila.
Garmastan este inodora, nu contine grasimi si de aceea, este usor de îndepartat de pe tesuturi prin spalare
Garmastan nu contine coloranti, uleiuri aromatice si alcool.

În America de Nord si de Sud, proprietatile protective si curative ale constituientilor arborelui de guaiacum sunt cunoscute de multi ani. Cunostintele localnicilor despre aceste proprietati au fost folosite la crearea gamei Garmastan.

Garmastan, crema pentru mameloane, contine albastru de guaiazulena, produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum.

Recomandari pentru utilizare:


Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole înainte si dupa fiecare alaptare. Nu este necesara îndepartarea unguentului Garmastan prin spalare înainte de alaptare. Aplicarea se repeta de câte ori este necesar. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi înaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, începând cu a opta luna de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor în timpul alaptarii.


34.66 lei 38.09
-9%

IN STOC