albeena laptisor de matca

Prospect GASTROHERB 40 cps HERBAGETICA

ACTIUNI:

    calmant gastric
    antiinflamator gastrointestinal
    cicatrizant,
    sedativ usor
    antibacterian usor
    protector gastric

INDICATII (In baza studiilor stiintifice acceptate international):

 Se utilizeaza ca adjuvant In:

    gastrita hiperacida
    ulcer gastric si duodenal
    arsuri gastrice (pirozis)
    regurgitatii acide
    colita de fermentatie

Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat In principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice,. In cazul produsului GASTROHERB, nu mai putin de trei extracte uscate intra In componenta sa, toate avand efecte de calmare a durerilor gastrice pe diverse cai.

Extractul de Lemn dulce este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru protectie gastrica, pentru reducerea inflamatiei la nivelul mocoasei stomacului si stimularea proceselor de regenerare la acest nivel, pentru normalizarea secretiei de sucuri gastrice.

Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor timpul crizelor de gastrita. De asemenea, stimuleaza regenerarea mucoasei gastrice si a peretilor stomacului afectati de secretiile acide.

Extractul de Passiflora vine in completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilitatii psihice, a starilor de anxietate sau iritabilitate, care – este stiut – declanseaza si Intretin crizele de gastrita.

Extractul de Sunatoare are un puternic efect antidepresiv, calmant si de stabilizare emotionala. In plus, actioneaza ca si cicatrizant si antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. AA 5316/2011.

Compozitie:

- Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) extract hidroalcoolic uscat din radacina cu 12% glicirizina - 62,5 mg
- Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) radacina pulbere - 31,25 mg
- Zmeur (Rubus idaeus) frunze pulbere - 31,25 mg
- Tei (Tilia platyphyllus) flori pulbere - 31,25 mg
- Obligeana (Acorus calamus) radacina pulbere 31,25 mg
- Chitosan HD (Chitina diacetilata) pulbere - 31,25 mg
- Passiflora (Passiflora incarnata) extract hidroalcoolic uscat 10:1 din parti aeriene - 15,625 mg
- Sunatoare (Hypericum perforatum) extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina) din parti aeriene cu 0,3% hipericina - 15,625 mg.
Capsula tare de gelatina.

Administrare:

De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi.
Persoanele care au variatii mari ale glicemiei, vor lua cate 1 capsula, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar Inainte de culcare vor lua alte doua capsule.
O cura cu acest produs dureaza 30-60 de zile, dupa care se face o pauza de 14-21 zile, dupa care administrarea se poate relua.

PRECAUTII si CONTRAINICATII:
Supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatica. Prin repetarea supradozarii se pot produce: hipertensiune, edeme si tulburari. Produsul nu se consuma In cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauza.Contraindicat in perioada sarcinii,in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokalemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4341 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!