albeena laptisor de matca

Prospect GEMODERIVAT MUGURI MESTEACAN 50 ml DACIA PLANT

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc.). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor având efecte mai ample decât acestea.

Actiuni
- antiinflamatoare.
- antiastenica,
- osteoblastica,
- stimulatoare a sistemului reticulo-endotelial.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în:
- astenie, stari de epuizare, anorexie, tulburari de crestere la copii
- rahitism, carii dentare,
- osteomielita cronica, osteocondrite,
- rinite si rinofaringite recidivante.

Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii
În astenie si stari de epuizare se recomanda asocierea produsului cu MLADIÅ¢E DE MACEÅž, MUGURI DE STEJAR gemoderivate si/sau BRÂNCA-URSULUI, GINSENG, GINSENGMAX, MACCA, NAPRAZNIC comprimate (pentru potentarea efectului).
În rahitism si tulburari de crestere la copii se recomanda asocierea produsului cu MLADIÅ¢E DE MACEÅž gemoderivat si B NATURAL, C NATURAL comprimate (pentru cresterea eficientei).

Administrare:

INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: câte 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii între 7 si 14 ani: câte 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în functie de vârsta si greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.