albeena laptisor de matca

Prospect GYNEASE 60 cps SUN MEDIC

GYNEASE este un preparat cu o compozitie unica, 100% naturala, pe baza de extracte de Symplocos racemosa, Glycyrrhiza glabra, Asparagus racemosus si Curcuma longa, care s-au dovedit eficiente pentru reglarea ciclului menstrual si controlul sangerarilor uterine disfunctionale. Sangerarile uterine disfunctionale (Dysfunctional uterine bleeding – DUB) afecteaza aproximativ 10% dintre femeile aflate in perioada fertila. Se datoreaza cel mai frecvent unui dezechilibru hormonal si se poate manifesta ca: menoragie (menstruatie prelungita sau foarte abundenta cantitativ), metroragie (scurgere de sange de provenienta uterina, prin vagin, produsa in afara fluxului menstrual), oligomenoree (diminuarea volumului si duratei fluxului menstrual) sau amenoree secundara (absenta menstruatiei de cel putin3 luni).

90% dintre DUB survin pe cicluri menstruale anovulatorii si doar 10% pe cicluri ovulatorii. Ciclurile anovulatorii duc la aparitia DUB de tipul sangerare in exces, iar cele ovulatorii la aparitia de sangerari intre menstruatii (spotting)

Incidenta DUB
- DUB apar cu predilectie la varstele extreme ale perioadei reproductive ale femeii:
+ cele mai severe cazuri de DUB apar in adolescenta, in primele 18 luni dupa instalarea menstruatiei
+ in perioada perimenopauza, DUB poate fi una din manifestarile precoce ale insuficientei ovariene care duc la scaderea nivelurilor hormonale sau a sensibilitatii la hormoni
- Femeile obeze tind sa aiba mai frecvent cicluri menstruale neregulate datorita productiei endogene, non-ovariene de estrogen, adesea corelata direct cu gradul de tesut adipos pe care il au. De obicei la acestea apare amenoree care alterneaza cu cicluri cu metroragie sau menometroragie.
- Femeile sportive (atletele) au tendinta de a face mai frecvent DUB. La acestea apare o scadere a LH precum si un deficit al fazei luteale.

DUB netratate pot duce la aparitia complicatiilor (anemie, adenocarcinom uterin prin hiperstimulare estrogenica, etc)

GYNEASE
- reechilibreaza balanta hormonala a femeii in mod natural, prin aportul de analogi hormonali (izoflavone, flavonoizi, glyzarin) fara a produce reactiile adverse ale preparatelor hormonale de sinteza (anticonceptionale)
- eficienta antiinflamatorie semnificativa (comparabila cu a fenilbutazonei sau a acetatului de hidrocortizon )
- actiune anti-oxidanta comparabila cu a vitaminei C si E
- actioneaza ca tonic uterin si general
- are actiune astringenta
- actiune trofica pe mucoasele genitale (prin continutul crescut de carotenoizi)

Administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi, minimum 3 luni, pentru a se ajunge la o reechilibrare hormonala naturala optima

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4342 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!