albeena laptisor de matca

Prospect H7 INSOMNIA CONTROL - PLASTURI 20 buc MATRIX FARMA

DESCRIERE
H7 Insomnia Control este constituit dintr-un mic dispozitiv de presiune (Sleep pressor) din cauciuc suplu si de un plasture de suport. Sleep Pressor este un dispozitiv de presiune rotund pe o baza larga si plata. Plasturele H 7 insomia Contrôl a fost facut ca sa asigure o presiune adecvata pe puctul Ht7.
Plasturii sunt hipoalergenici, se aplica si se desprind cu usurinta  fara sa provoace zgarieturi sau senzatii dureroase..
AMBALAJUL CONTINE :
•    10 folii continand doi plasturi fiecare.
•    20  de dispozitive Sleep Pressor pentru aplicare pe ambele incheieturi .
Fiecare cutie contine un tratament pentru 10 zile.
Nota : Plasturii si dispozitivele de presiune Sleep Pressor sunt realizati cu materiale hipoalergenice  si pentru a asigura o presiune adecvata pe punctul Ht7.
Utilizati numai plasturele original.

CUM SE PREGATESTE  PLASTURELE  H7 INSOMNIA CONTROL
1.    Desprindeti partea rotunda pretaiata care se gaseste in mijlocul plasturelui si la care forma este similara cu baza dispozitivului de presiune Sleep Pressor.
2.    Lipiti pe plasture  baza plata a dispozitivului de presiune Sleep Pressor.
3.    Desprindeti complet pansamentul de cartonul de suport.
4.    Apasand varful dispozitivului de presiune Sleep Pressor pe punctul de presiune Ht7 Shenmen, H7 Insomnia Control este gata de utilizare.
5.    Executati operatia pe ambele incheieturi.

SFATURI PENTRU APLICAREDeterminati punctul Ht7 pe ambele incheieturi urmarind indicatiile date( vedeti fotografiile ). Pozitionati dispozitivul de presiune Sleep Pressor pe plasture inainte de al desprinde de cartonul de suport. Desprindeti plasturele si aplicati-l pe incheietura avind grija sa pozitionati butonul de presiune Sleep Pressor  pe punctul Ht7.

UNDE SE APLICA : PUNCTUL Ht7Punctul Ht7 se gaseste pe prima cuta  interna a incheieturii care se determina  trasand o linie imaginara care coboara de la baza inelarului (al 4-lea deget)pina la prima cuta de la baza incheieturii . In acest punct particular se poate determina simplu o gropita.
Acesta este punctul Ht7( vedeti fotografia )

CUM DESCOPERIM PUNCTUL Ht71.    Faceti un punct eventual cu ajutoul unui pix –unde se uneste linia imaginara pornita de la baza celui de-al 4-ulea deget (inelarul) cu prima cuta a incheieturii.
2.    Repetati operatia si pentru celalalta incheietura.
3.    Pozitionati plasturii in asa fel incat  micul buton Sleep Pressor sa apese pe punctul  reperat.

CIND SI PENTRU CIT TIMP
Aplicati plasturii H7 Insomnia Control seara la aproximativ 30 minute inainte de culcare pana dimineata urmatoare. La inceput efectuati operatia timp de 10 zile, dupa care urmati tratamentul la fiecare 2 zile pina cind ati ajuns la rezultatele dorite.

 REZULTATELEVe ti constata primele efecte pozitive -  mai mult calm si mai multa liniste- din primele zile de aplicare.
O ameliorare neta a duratei si a calitatii somnului va fi in general constatata intre 6 si 15 zile de tratament. In functie de importanta problemei dumneavoastra de insomnie si de perioada de timp de cand suferiti, se recomanda sa continuati tratamentul si dupa ameliorare ca sa obtineti rezultate mai durabile. (Cititi instructiunile de pe ambalaj)  

DACA SUNTETI OBISNUITI CU CONSUMUL DE SOMNIFERE …puteti continua administrarea acestora si sa utilisati concomitent pansamentele H7 Insomnia Control.


                                                                

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!