albeena laptisor de matca

Prospect HEENA VOPSEA 100 g STAR INTERNATIONAL

Indicatii:

Pudra obtinuta din frunzele plantelor ce intra in compozitia produsului ayurvedic HEENA, este colorant si un reconditionant natural al parului. Prin stimularea circulatia circulatiei sanguine la nivelul radacinii firului de par, si a efectului sau nutritiv este un revitalizant natural ce ofera vigoare si stralucire paruluii.
HEENA este si un colorant natural, ce confera parului o frumoasa si stralucitoare nuanta roscata. Are un puternic efect antiseptic pentru pielea scalpului. Combate iritatiile pielii induse de radiatiile solare si transpiratia abundenta. Utila si in cazul unor leziuni cutanate usoare si arsuri de gradul I, provocate de lichide fierbinti, flacara.

Recomandari:

•    Coloreaza parul intr-o nuanta roscat-aramie stralucitoare
•    Revitalizarea parului fragil deteriorat
•    Prevenirea caderii parului
•    Iritatii ale scalpului
•    Migrene induse de expunerea prelungita la razele soarelui

Mod de folosire:

Se iau 2-3 lingurite de pudra HEENA si 1 lingurita de cafea macinata, se amesteca cu apa pana se obtine o pasta, se lasa 2 ore. Se aplica peste tot scalpul si peste par. Se lasa sa se usuce, apoi se clateste (se evita samponul in aceeasi zi dupa folosirea pudrei Heena, pentru a avea rezultate mai bune).
Pudra HEENA se amesteca cu 1 lingurita otet balsamic si se aplica pasta obtinuta la nivelul pielii capului si fruntii, fiind astfel utila in tratarea migrenelor induse de expunerea excesiva la soare.

Produsul este recomandat doar pentru uz extern!

Prezentare:

Cutii cu 200 gr. pudra de heena.