albeena laptisor de matca

Prospect HEPAID HEAPTOPROTECTOR 30 cps SUN MEDIC

Hepaid 30 Cps SunMedic (Protector Hepatic)

HEPAID este o formula Ayurvedica cu efecte excelente în afectiunile hepatice, a carei eficienta a fost dovedita de peste 50 de ani de folosinta si peste 250 de studii clinice.

Ficatul, unul dintre cele mai complexe organe ale organismului nostru, este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic avand un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolismul colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari).

Tot aici sunt neutralizati metabolitii toxici proveniti din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin alimentatie.

Tulburarile functionale care insotesc bolile hepatice influenteaza negativ desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar tarziu si doar in cazurile in care leziunlle hepatice sunt grave.

Hepaid este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, în cazul unor boli hepatice cronice.

Hepaid protejeaza ficatul si restaureaza functia hepatica protejand parenchimul hepatic si stimuland regenerarea celulelor hepatice. Prin actiunea anti-oxidanta mentine integritatea membranei celulelor hepatice si creste actiunea de detoxifiere a enzimei citocrom P-450. Hepaid are proprietati anti-inflamatorii si anti-piretice, accelereaza recuperarea si reface functia hepatica la pacientii cu hepatita infectioasa.

Hepaid faciliteaza eliminarea rapida a acetaldehidei, un metabolit intermediar toxic produs prin metabolizarea alcoolului si protejeaza ficatul de efectele nocive ale absorbtiei alcoolului.

Hepaid reduce activitatea lipotropica asociata cu alcoolismul cronic si previne infiltratia grasa a ficatului.

Prezentare:

30 capsule

Continut:

Hepaid capsule contine o combinatie de 20 de plante si minerale (sub forma de pulbere si extract), una dintre cele mai cunoscute si mai de succes formule Ayurvedice din lume ( cu vanzari de peste un miliard de tablete in fiecare an) a carei eficienta a fost demonstrata in peste 50 de ani de folosinta si prin peste 250 de studii clinice.

Actiune:

• capparis spinosa ,cichorium intybus, tamarix gallica, cassia sophera sunt plante utilizate in mod traditional pentru efectul lor hepatoprotector.
• emblica officinalis, terminlia chebula, terminaria belerica, contribuie la eliminarea toxinelor din organism; au efect decongestiv hepatic.
• eclipta alba, phyllanthus niruri, boerhavia diffusa stimuleaza regenerarea celulelor parenchimatoase hepatice distruse.
• terminalia arjuna, solanum nigrum, plante cu efecte regenerante si, in plus, avand si proprietati tonice cardiace.
• tinospora cordifolia, fumaria officinalis, achillea millefolium au proprietati anti-inflamatorii si anti-piretice.
• berberis aristata, plumbago zeylanica, embelia ribes, cresc apetitul si imbunatatesc digestia.
• mandur bhasam (oxid feric) este util in anemie cu eficienta dovedita pentru cresterea numarului de celule rosii sanguine (hematii).

Indicatii:
• hepatita acuta si cronica
• protejeaza ficatul impotriva hepato-toxinelor( medicamente, alcool,
infectii virale, radioterapie, solventi, metale grele, etc)
• steatoza hepatica.
• dischinezie biliara, constipatie, meteorism abdominal.
• in conditiile pre-cirotice opreste progresia bolii si previne lezarea
hepatica ulterioara.
• adjuvant la tratamentul antiparazitar.

Contraindicatii:

Nu are.

Mod de administrare:

1-2 capsule de 3 ori/zi in cure de 2-3 luni.
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-5%
62 ,63 LEI
65,93

-9%
28 ,25 LEI
31,04

-8%
42 ,68 LEI
46,39

-7%
48 ,12 LEI
51,74

-7%
33 ,62 LEI
36,15

-9%
40 ,65 LEI
44,67

-7%
29 ,43 LEI
31,64

-7%
39 ,86 LEI
42,86

-9%
28 ,87 LEI
31,73

-8%
33 ,41 LEI
36,32

-9%
45 ,06 LEI
49,52

-8%
34 ,36 LEI
37,35
» Mai sunt inca 4353 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!