albeena laptisor de matca

Prospect KRE-ALKALYN 120cps EFX



Indicatii:
-cu tehnologia pH - correct
-cu o tehnologie noua care repara problemele creatinei monohidrate
        Creatina monohidrata este instabila in lichide si se descompune intr-un balast nefolositor numit creatinina, care cauzeaza efecte secundare cum ar fi crampe si balonari. Aceasta se intampla deoarece pH-ul creatinei este prea mic.

Totodata creatina de tip Kre-Alkalyn ® EFX este 100 % stabila datorita tehnologiei de fabricatie. Ea foloseste tehnologia brevetata pH correct care ridica pH –ul Kre-Alkalyn ® EFX la 12, atingand zona stabila.

Kre-Alkalyn ® EFX este o creatina stabila 100%, fara faza de incarcare, fara ciclare, fara efecte secundare si care va vor da rezultate imediate si veti face economii la bani, deoarece veti folosi mai putina, decat creatina monohidrata. De fapt, cei mai multi dintre atleti folosesc numai 1-3 g/zi pentru a obtine rezultate egale sau mai bune decat alti atleti care folosesc produse cu creatina monohidrata instabila.

Poate ca ai incercat-o si nu ti-a mers asa bine dupa ea. Poate ca nu ai obtinut "pomparile" pe care le-ai vrut. Poate ca nu ai crescut in greutate 2-5 kg foarte repede. Si te intrebi de ce? Raspunsul ar fi urmatorul: problema principala a creatinei monohidrate este incapacitatea ei de a fi concentrata si stabila.
Vezi, creatina ta poate sa fie pura in forma uscata, dar odata ce este introdusa intr-un lichid are loc o reactie chimica si incepe sa se transforme in creatinina, un produs secundar nefolositor pe care corpul tau va lupta sa il elimine.

Acesta este motivul pentru care multi atleti care folosesc creatina au probleme cum ar fi crampe, balonari, diaree.
Este simplu... Cantitatea de creatina monohidrata pe care o dizolvi intr-un lichid nu va fi egala cu cantitatea primita de celulele tale musculare. Bineinteles unii vor avea rezultate foarte bune cu creatina monohidrata... dar altii... o vor elimina impreuna cu cheltuiala de bani respectiva.
        Cu alte cuvinte creatina monohidrata isi pierde potenta inainte de a ajunge in celulele musculare.
Oamenii de stiinta cunosc problemele creatinei monohidrate de ani de zile..., dar ei nu au reusit sa le rezolve. In schimb au creat o multitudine de cai pentru transportul mai rapid al creatinei (amestecarea creatinei monohidrate cu suc de struguri, dextroza etc). In timp ce aceste metode accelereaza transportul creatinei monohidrate in muschi... creatina monohidrata tot se mai descompune in creatinina.
Vedeti, cand vrei sa intelegi problema descompunerii creatinei monohidrate nu este o problema DACA SE INTAMPLA ci CAND SE INTAMPLA.
Kre-Alkalyn ® EFX este singura creatina care nu isi pierde potenta INAINTE de a ajunge in muschi
Inventatorul si detinatorul brevetului de inventie Kre-Alkalyn ® EFX este omul de stiinta Jeff Golini, el descoperind faimodul oxid nitric (NO) si agentul de amplificare Arginine–alpha-Ketoglutatare la sfarsitul anilor 80. Dupa ani de studii si experimente, Jeff Golini a oprit descompunerea creatinei monohidrate, marind nivelul pH-ului moleculelor de creatina intre 12 si 14, prin aceasta protejand creatina de descompunere datorita acizilor stomacali si altor lichide in care ea se dizolva.
        Astfel a creat o creatina complet stabila cunoscuta sub brendul Kre-Alkalyn ® EFX. Acest produs Kre-Alkalyn ® EFX se afla sub protectia brevetului de inventie #6.399.661 obtinut in SUA si brevetul de inventie nr.# 519.305 obtinut in Noua Zeelanda + inca 33 de tari in care s-au obtinut acest brevet.

Kre-Alkalyn ® EFX are sens:
Da-ti seama de avantaje:
• ai toate beneficiile creatinei monohidrate + absorbtia
ei 100% in celulele musculare
• tehnologie de varf
• fara efecte secundare
• fara faza de incarcare
• se folosesc numai 1,5-3 g/zi

INFORMATII NUTRITIONALE
Portie produs: 2 capsule
Ingrediente Active:
Kre-Alkalyn®(pH  Correct Creatine TM)    1.5 g       *
Brevet US # 6,399,661
Ingrediente inactive:
Maltodextrina, stearat de magneziu

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4342 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!