albeena laptisor de matca

Prospect LEVOCARBON 150cps MEDICA

Indicatii:
  • Antiseptic si reglator al tranzitului intestinal, antiflatulent.
Carbunele medicinal faciliteaza eliminarea gazelor si a toxinelor prin intermediul proceselor de absorbtie a acestora. Reduce starile de balonare si disconfort, contribuind la instalarea confortului gastric prin reglarea tranzitului intestinal. Fructele de fenicul actioneaza antiseptic la nivelul tubului digestiv; favorizeaza digestia si calmeaza iritatiile colonului; elimina disconfortul gastric provocat de stresul de calatorie. Drojdia de bere favorizeaza dezvoltarea florei intestinale benefice unei digestii normale si fara probleme. Produsul ajuta la reglarea tranzitului intestinal, reduce balonarile favorizând eliminarea gazelor si a toxinelor; restabileste confortul gastric si calmeaza iritatiile colonului.

Compozitie:
Carbune medicinal pulbere (Carbo medicinalis pulvis) 0,100g/cps; fenicul fruct pulbere (Feniculi fructus pulvis) 0,180g/cps; drojdie de bere liofilizata 0,040g/cps.

Administrare:
Ca si absorbant în diaree: 1cps x 3/zi, dupa mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pâna la restabilirea confortului.

Ca laxativ: 2cps x 3/zi, dupa mese, cu o cantitate mare de apa Pi sau apa plata, pâna la restabilirea confortului.


13.42 lei
IN STOC