albeena laptisor de matca

Prospect LIPOGEL 100 ml TIS

Compozitia produsului:

Colagen, cafeina, extract de castan, extract de levantica, extract de iedera, extract de capsicum, ulei din germeni de grau, ulei de catina si excipienti.

Prezentare:

tub x 100 ml

Indicatii:

Celulita  este o afectiune care se instaleaza la nivelul tesutului adipos subcutanat hipodermic, având o localizare bine delimitata sau difuza, cuprinzând mai multe regiuni ale corpului.

Produsul LIPOGEL ANTICELULITIC favorizeaza indepartarea celulitei si a tesutului adipos excedentar (de pe abdomen, coapse, solduri) prin efectul de stimulare a circulatiei sangvine la nivel local si a metabolismului celular.

Asocierea de extracte vegetale (Capsicum frutescens, iedera, castan), colagen, uleiuri vegetale (germeni de grâu, catina) si cafeina imprima produsului un efect de “dizolvare” si mobilizare a rezervelor de grasimi, pielea recapatându-si elasticitatea si fermitatea.

Extractul din ardei iute (Capsicum frutescens) are actiune revulsiva, reduce inflamatia locala, decontracteaza fibrilele, tonifica microcirculatia.

Extractul de iedera (Hedera helix) prezinta proprietati antiseptice si antialergice; este recomandat in edeme, ajutând la eliminarea surplusului de apa din organism.

Extractul din scoarta de castan (Aesculus hippocastanum) are proprietati astringente; tonifica si intareste venele si capilarele, imbunatatind, astfel, circulatia periferica.

Uleiurile de catina si germeni de grâu au actiune antiinflamatoare, emolienta si cicatrizanta, stimulând procesele de epitelizare, datorita continutului ridicat de vitamina C, vitamina E si caroteni (provitamina A); tonifica si regenereaza celulele si tesuturile.



50.92 lei 54.75
-7%

IN STOC