albeena laptisor de matca

Prospect LYMPHSTREAM 60 ml ORGANIKA

DRENEAZA SI TONIFICA SISTEMUL  LIMFATIC si  GANGLIONAR
Intareste capacitatea si rapiditatea de raspuns a sistemului imunitar prin drenarea sistemului limfatic


SE RECOMANDA IN CAZURI DE:

Inflamatii ale ganglionilor, Splina largita, Sistem limfatic “lenes”, Infectii, Inflamatii, Amigdalita, Cancer, Pentru intretinerea unui sistem limfatic sanatos. ..In paralel cu reteaua de vase sanguine, in organism mai intalnim o retea de vase prin care circula limfa, alcatuind sistemul limfatic. Aceste vase foarte fine, de 50 de ori mai subtiri decat firul de par, denumite capilare limfatice, se gasesc in toate tesuturile corpului si se unesc, formand doua mari trunchiuri limfatice: canalul toracic si marea vena limfatica. Marea vena limfatica aduna limfa din partea dreapta a corpului si a gatului, de la membrul superior drept si din jumatatea dreapta a toracelui, iar canalul toracic colecteaza limfa din restul corpului. Ambele trunchiuri limfatice se deschid in venele care aduc sangele de la membrele superioare. Asadar, limfa - care a luat nastere din sange - se reintoarce, in cele din urma, tot in sange. In ganglioni sunt generate limfocitele T (globule albe); in urma unor infectii, ganglionii isi maresc volumul si devin palpabili.(Sursa: Formula AS)Un sistem limfatic in stare buna de functionare este DEOSEBIT DE IMPORTANT deoarece determina viteza si capacitatea de raspuns a sistemului imunitar. Din pacate sistemul limfatic este mai putin bagat in seama. Abia cand ne imbolnavim devenim constienti de importanta lui covarsitoare.

.
LIMFSTREAM este o formulatie unica pe piata pentru drenarea sistemului limfatic. Ca toate extrasele lichide de la New roots, si aceasta este extrasa din plante garantat cultivate organic, singurele care asigura o actiune sinergica si eficienta fara riscul introducerii in sistemul limfatic a unor contaminanti. Contine estras din flori de Blue Flag, o planta unica in lume si care creste doar in Provincia Canadiana Quebec. Induce drenajul sistemului limfatic si a ganglionilor dar actioneaza totodata benefic si asupra ficatului, pancreasului, splinei si rinichilor. Stillingia (Stillingia sylvatica), o planta care creste exclusiv in SUA si care are o actiune puternic purificatoare pentru limfa dar si pentru sange. Blue Flag (Iris versicolor Linne), o planta specific in unele parti din nordul SUA si a Canadei, are efect de purificare pentru limfa si sange. Are de asemenea efect catartic. Yerba Mansa (Anemopsis californica) dreneaza limfa in special din ganglioni. Mai contine de asemenea extract de Goldenseal (Hydrastis canadensis)  o planta specific Canadiana cu actiune de potentare a celorlalte ingrediente pe langa binecunoscuta actiune imunostimulatoare precum si o combinatie de extracte din alte plante cu un efect sinergistic.

ADMINISTRARE:

Se agita bine flaconul. Adulti 1/4 - 1/2 lingurita DE 3 ori pe zi . Se tine sub limba timp de 30 de secunde dupa care se inghite si se bea un pahar cu apa. Se recomanda ca dupa deschidere flaconul a se pastra la loc intunecos si rece.. NOTA: se poate asocia sinergic cu ESENTA ORGANIKA ( Essiac+).

INGREDIENTE

    Blue Flag  (Iris versicolor Linne)
    Burdock root  (Arctium lappa)
    Echinacea   (Augustifolia + Purpurea)
    Golden Seal (Hydrastis Canadensis)
    Red root   (Ceanothus Americanus)
    Stillingia  (Stillingia sylvatica)
    Yerba Mansa root   (Anemopsis californica)



112.81 lei 120.01
-6%

LA COMANDA