albeena laptisor de matca

Prospect MATRXSAN 5HTP STRES 60 cps HYPERICUM

Pret magazine: 48.36 lei
Pret remediu.ro:
42.05 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Compozitie:
-Drojdie de bere atolizata si plasmolizata (invertaza)
-Vitacan (vitamina C naturala din Maces)
-3-hidroxitriptofan (5-HTP - Extract de Griffonia simplicifolia)
-Extract de Ginkgo biloba
-Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus)

Proprietati:

-Datorită conţinutului special în ingrediente valoroase destinate combaterii şi controlului stresului, produsul 5 HTP STRES măreşte capacitatea organismului de a se adapta şi de a reacţiona adecvat în condiţiile de stres şi asigură susţinerea biologică a efortului în sindroamele de suprasolicitare intelectuală şi fizică.

-Este un tonifiant al celulei nervoase, este antiastenic, antioxidant şi imunostimulent, antidepresiv, calmant şi uşor sedativ, îmbunătăţeşte memoria, capacitatea de concentrare şi susţine efortul intelectual.

-Iată rolul componentelor:
- 5-hidroxitriptofanul(5-HTP-Extract de Griffonia simplicifolia) este precursorul direct al serotoninei, supranumită neurotransmiţătorul encefalic al 'fericirii', care are proprietăţi calmante, uşor sedative, antidepresive şi tonifiante asupra sistemului nervos central, combate insomniile şi unele tulburări neuro-vegetative amintite anterior. De asemenea joacă un rol foarte important în senzaţia de poftă de mâncare, în special de dulciuri, pe care o controlează. Datorită stresului, pofta de dulciuri poate fi exagerată, iar suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediată a poftei de dulciuri, care va duce la îngrăşare pe termen lung dacă nu este controlată.

- Drojdia de bere asigură organismului vitaminele complexului B care tonifică, echilibrează şi ajută la buna funcţionare a sistemului nervos, calmează stările de anxietate pe fondul oboselii fizice şi psihice, susţine capacitatea de învăţare şi concentrare care poate fi scăzută datorită expunerii frecvente la conditii de stres. De asemenea, cu cât suntem mai mult expuşi stresului, cu atât organismul nostru are nevoi mai mari de vitamine B.

- Vitacan (Vitamina C naturală) are proprietăţi antioxidante şi imunostimulente remarcabile. Datorită stresului imunitatea organismului poate să scadă, de aceea avem nevoie de un aport suplimentar de vitamina C naturală care menţine capacitatea de apărare a organismului faţă de infecţii şi alţi factori nocivi din mediu. Vitamina C participă la reacţiile de oxido-reducere celulară, fiind un agent reducător biologic, protejând astfel de oxidare şi vitaminele A şi E, prevenind acumularea radicalilor liberi. Protejează celulele organismului de acţiunea nocivă a radicalilor liberi care sunt cauza apariţiei majorităţii bolilor cronice, inflamatorii, degenerative şi a îmbătrânirii precoce.

- Extractul de Ginkgo biloba este un ingredient cu multiple valenţe terapeutice, tocmai de aceea acest arbore a fost pe drept cuvânt numit 'Arborele vietii'. Acesta conţine un complex de substanţe (cum sunt ginkgolidele, lactonele terpenice şi bilobalidele) cu efecte recunoscute pentru calităţile excepţionale de activare a circulaţiei cerebrale şi periferice şi de dilatare a vaselor sangvine. Prin stimularea circulaţiei asigură nutriţia celulelor nervoase, îmbunătăţind astfel memoria, capacitatea de concentrare, susţine efortul intelectual şi previne scăderea randamentului intelectual care poate să apară în condiţii de stres necontrolat. Previne tulburările comportamentale datorate stresului. Datorită conţinutului în flavonoide are şi proprietăţi antioxidante, prevenind peroxidarea lipidică prin neutralizarea radicalilor liberi.

- Ginseng Siberian, supranumit şi 'Rădăcina vietii', are o puternică acţiune tonic generală, antiastenică şi antistres, imunostimulentă. Induce o protecţie crescută faţă de modificările organice tipice induse de stres, înlătură astenia fizică şi psihică, dar şi astenia sexuală determinate de stresul cotidian, creşte toleranţa organismului faţă de noxele chimice, revigorează şi energizează organismul slăbit, epuizat, măreşte capacitatea de efort fizic şi intelectual

Mod de folosire:

Adulţi:
-doza recomandată este de 1-3 capsule pe zi, după mesele principale ale zilei.

-Produsul se administrează în perioadele de stres accentuat dar se recomandă şi cure cu scop profilactic şi de control al stresului, 2-3 cure pe an de câte 2 luni fiecare cu pauze de 1 lună.

Contraindicaţii:

-nu se administrează femeilor însărcinate şi celor care alăptează, persoanelor cu antecedente vasculare.

Recomandari:

-Adjuvant pentru combaterea şi controlul stresului, precum şi a tulburărilor neuro-vegetative provocate de acesta:
-oboseală
-insomnii
-anxietate
-hipersensibilitate
-depresie
-tulburări cardiace sau digestive cu substrat nervos
-tulburări de menopauză dar şi de premenopauză
-susţinerea activităţii fizice şi intelectuale şi creşterea randamentului în aceste activităţi

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-9%
33 ,95 LEI
37,31

-7%
40 ,21 LEI
43,24

-8%
33 ,68 LEI
36,61

-7%
33 ,62 LEI
36,15

-7%
37 ,77 LEI
40,61

-10%
27 ,53 LEI
30,59

-8%
30 ,39 LEI
33,03

-9%
28 ,87 LEI
31,73

-7%
36 ,51 LEI
39,26
» Mai sunt inca 4354 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!