•
Indicatii:
Milk & Egg Protein este un supliment alimentar conditionat sub forma de pulbere.Proteina din suplimentul Milk & Egg Protein are o concentratie totala de 84,9%, avand in componenta o matrice de proteina (proteina din albus de ou pudra cu o concentratie de 84,6 % si concentrat proteic din lapte de concentratie 85% - în raport de 1:3), carbohidrati (dextroza monohidrata), L-Glutamina si L-Taurina.
Atunci când antrenamentul este solicitant, organismul îsi înceteaza productia de proteine si o reia în perioada de recuperare care urmeaza antrenamentului. Daca lucrati intens (mai mult de 2 ore) depozitul de proteine risca sa devina gol. De aceea este esential sa cresteti aportul de proteine.
MILK&EGG Protein este formula conceputa pentru sportivi pentru a le oferi proteine de înalta calitate si nutrienti esentiali pentru sustinerea cresterii în masa musculara.
MILK & EGG Protein ajuta la mentinerea unui echilibru pozitiv a azotului în organism. Acest echilibru va ajuta la îmbunatatirea procesului de ardere a grasimilor, accelerarea glicolizei (distrugerea carbohidratilor pentru a furniza energie), cresterea sintezei proteinelor si la o recuperare mai rapida dupa efort.
Concentratul proteic din lapte este obtinut prin ultrafiltrarea laptelui proaspat degresat si uscarea prin pulverizare.
Albusul de ou este o proteina completa, denumita si „standardul de aur” deoarece toate celelalte proteine sunt raportate la ea, iar elementele nutritive continute de aceasta proteina sunt indispensabile pentru sportivi. Albusul de ou mai contine niacina, riboflavina, magneziu, potasiu si alte substante nutritive necesare sportivilor.
Combinatia dintre cele 2 tipuri de proteine (ambele având absorbtie mai lenta) hraneste muschii o perioada de timp mai îndelungata, iar carbohidratii cresc capacitatea de rezistenta a organismului la efort si sustin recuperarea. L-Glutamina ajuta la cresterea metabolismului proteinelor si la recuperare. L-Taurina are un rol anabolic si energizant.
MILK&EGG Protein contine fibre (Guma Acacia) cu valoare calorica scazuta. Guma Acacia este un exsudat uscat din trunchiurile sau ramurile arborelui Acacia Senegal cu un continut ridicat de fibre solubile (90%), fiind o fibra nemodificata genetic, 100% naturala si nativa. Nu are nici un efect secundar, are caracter prebiotic, sustine indicele glicemic redus, ajuta la controlul nivelului de colesterol.
Administrare:
2 masuri (70 g)/zi, dizolvate în apa, lapte sau sucuri.
(1 masura are 35 de g si se afla în interiorul ambalajului).
Informatii Nutritionale:
Energie: 369,5 kcal/100g
Calorii din grasimi : 42,5
Compozitie %
Matrice de proteina: 84,90%
(concentrat proteic din lapte, proteina din albus de ou - pudra)
Grasimi: 1,975 %
Portie produs: g/35 g
Proteina: 21,36g
Carbohidrati (dextroza) : 10,66g
Guma Acacia
(extract din Acacia Senegal) : 1,59g
L-Glutamina: 0,26g
L-Taurina : 0,26g
Arome alimentare: 0,87g
Vitamine
UI/mg/100g
Profil de aminoacizi g/100 g
Vitamina A
37,5 UI
IzoleucinÇŽ*
4,556
Vitamina D
LeucinÇŽ*
7,143
Vitamina E
0,075
LizinÇŽ*
5,694
Vitamina B 1
0,615
MetioninÇŽ*
2,675
Vitamina B2
1,8
FenilalaninÇŽ*
4,2
Vitamina C
0,75
TreoninÇŽ*
3,767
Vitamina B 3
7,5
Triptofan*
0,767
Vitamin B 6
ValinÇŽ *
5,4
Vitamina B12
0,1
HistidinÇŽ*
2,343
Acid pantotenic
0,49
AlaninÇŽ
3,429
Minerale
mg/100g
ArgininÇŽ
3,675
Sodiu
140
Acid aspartic
6,548
Potasiu
586,5
CisteinÇŽ
0,95
Calciu
2025
Acid glutamic
15,650
Magneziu
127,5
GlicinÇŽ
1,722
Fosfor
1075
ProlinÇŽ
7
Clor
117
SerinÇŽ
5
Fier
0,543
TirozinÇŽ
4,25
Cupru
0,265
Mangan
0,085
*Aminoacizi esentiali/Contine fenilalanina
Iod
0,03
Zinc
6,79
Seleniu