albeena laptisor de matca

Prospect MUIRA PUAMA 30 cps MEDICA

Compozitie:

Muira Puama (Pthychoppetalum Olacoides).

Prezentare:

30 capsule

Indicatii:

Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala ), infertilitate astenie generala si depresie, sindrom premenstrual.
Muira Puama este un copac mic ce se dezvolta doar in Bazinul Amazonului.
In trecut se utilizau toate partile plantei, cercetarile recente descoperind ca radacina si fructele sunt cele mai bogate in principii active: acizi grasi esentiali, beta - sitosteroli, lupeol, uleiuri volatile si taninuri.

Denumit si copacul potentei a devenit foarte cunoscut in lumea medicala datorita efectelor favorabile asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central (neurotonic si adaptogen).
Are actiune revigoranta si antistres, creste apetitul si performantele sexuale masculine.
Este recunoscut in primul rand pentru efectele la nivelul aparatului reproducator, avand rolul de a combate tulburarile de dinamica sexuala, disfunctiile erectile si scaderea libidoului.
Spre deosebire de alte substante cu efect asemanator, nu determina aparitia unor efecte secundare (modificari ale tensiunii arteriale, cresterea frecventei cardiace, cefalee sau anxietate).
Prin intermediul substantelor active continute inlatura simptomele neplacute ale sindromului premenstrual.
Utilizarea sa a fost extinsa si asupra afectiunilor reumatismale, neuromusculare si digestive, unde concluziile cercetatorilor au fost favorabile.
Indicat in astenie sexuala (scaderea libidoului , tulburari de dinamica sexuala), infertilitate, astenie generala si depresie, sindrom premenstrual, gastrita de stres.

Administrare:
1cps x 3/zi.
Asocieri:
Tonic sexual: Royal Tonic Potent;
Reglator hormonal: Maca;
Afrodiziac: Damiana.



38.40 lei 41.29
-7%

IN STOC


33.03 lei 36.30
-9%

LA COMANDA