albeena laptisor de matca

Prospect MUSCLE MILK VANILLA 1.1 kg CYTOSPORT

Mod de prezentare

Muscle Milk te ajuta sa-ti cresti masa musculara mai bine decat zerul sau creatina. Aceasta crestere musculara este datorata faptului ca Muscle Milk este primul produs modelat dupa cel mai bun produs anabolic - Laptele Mamar. In compozitia laptelui uman exista secrete de mult pastrate ale potentialului de crestere musculara. Dupa ani de cercetare, am descoperit aceste secrete! Am facut un pas inainte si am duplicat acesti factori ai cresterii musculare din lapte in Muscle Milk. In timp ce laptele uman este un promotor important al cresterii, noi am gasit metode sa imbunatatim acesti factori pentru o sinteza musculara si mai mare! De exemplu, am redus cantitatile de lactoza si grasime si am descoperit o cale de a extrage lipide din lapte care ajuta la cresterea musculara. Laptele uman contine de asemenea o gama larga de proteine complexe, peptide si aminoacizi care promoveaza cresterea musculara. EVOPRO, un amestec de proteine si aminoacizi, include aceste lucruri care sunt create de natura cu scopul precis de a stimula cresterea musculara la nivele mai mari, asadar EVOPRO este cea mai buna sursa de azot. Studiile arata ca factorii de crestere din lapte pot activa receptorii cresterii in stare latenta din organism chiar si la adulti. Acesti receptori, care ajuta la intarirea sistemului imunitar si la cresterea bebelusilor sunt activati pentru a exercita metabolismul anabolic. Nu conteaza daca ai 4 ani sau 44, acesti receptori sunt gata sa fie activati, iar Muscle Milk care nu contine lactoza este cea mai buna cale pentru a o face.

Mod de administrare

Amesteca 2 cupe cu 300-350 ml apa. Pentru un gust mai bun amesteca cu lapte sau cu apa minerala. A se lua de 3 ori pe zi: cu o ora inainte de antrenament, intr-un interval de o ora dupa antrenament si inainte de culcare.

COMPOZITIE NUTRITIVA
Portie: 2 cupe
Portii per container: 16
 
Cantitati per portie
 
% Doza zilnica

cu 2 cesti de lapte semidegresat
 
Calorii     300     
   Calorii din grasimi     110     
Total grasimi     12 g     19%
   Grasimi saturate     6 g     31%
Colesterol     15 mg     5%
Sodiu     230 mg     10%
Potasiu     790 mg     23%
Total carbohidrati     16 g     5%
   Fibre alimentare     5 g     20%
   Fibre solubile     3 g     
   Fibre insolubile     2 g     
   Zaharuri     4 g     
Proteine     32 g     64%
   Biotina     105 mcg     35%
   Riboflavina     1 mg     35%
   Vitamina C     21 mg     35%
   Vitamina B6     1 mg     35%
   Vitamina B12     2 mcg     35%
   Vitamina D     140 UI     35%
   Niacina     7 mg     35%
   Zinc     5 mg     35%
   Cupru     1 mg     35%
   Crom     96 mcg     80%
   Vitamina A     1.750 UI     35%
   Vitamina E     11 UI     35%
   Fosfor     450 mg     45%
   Calciu     350 mg     35%
   Tiamina     1 mg     35%
   Acid folic     140 mcg     35%
   Acid pantotenic     4 mg     35%
   Fier     6 mg     35%
   Iod     53 mcg     35%
 
 *procentele din Doza Zilnica sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.
 
Ingredients: EVOPRO (CALCIUM AND SODIUM CASEINATE, MILK PROTEIN ISOLATE, WHEY PROTEIN ISOLATE, WHEY PROTEIN CONCENTRATE, WHEY PEPTIDES, LACTOFERRIN, L-GLUTAMINE, TAURINE), LEANLIPIDS (MEDIUM-CHAIN TRIGLYCERIDES, SUNFLOWER AND/OR SAFFLOWER OIL, CANOLA OIL, L-CARNITINE), COCOA POWDER, MALTODEXTRIN, RESISTANT MALTODEXTRIN, FRUCTOSE, NATURAL AND ARTIFICIAL FLAVOR, CYTOVITE 1 VITAMIN MINERAL BLEND, POTASSIUM CHLORIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDE, ACESULFAME POTASSIUM, SUCRALOSE, SOY LECITHIN.
 



25.94 lei
INDISPONIBIL