albeena laptisor de matca

Prospect NEUROMION 60 cpr HOFIGAL

Comprimate continand 0,325 g pulbere obtinuta din: Triticum aestivum-peleae (grau), Oryza sativa - peleae (orez), Capsicum annum - pericarp (ardei) Heliantus annum - semen pericarp (floarea soarelui), Cynosbati - fructus (macese), excipienti.

ACTIUNE TERAPEUTICA:
Principalele cai dismetabolice care opereaza in diabetul zaharat la nivel neuronal sunt interceptate prin continutul mare de mio-inozitol, acizi grasi polinesaturati, calciu, fosfor, magneziu, substante antioxidante, flavonoizi, antociani, vitamine si oligominerale ale substantelor utilizate. In procesul de refacere neuronala, demonstrat pe animale cu diabet experimental, participa toate principiile bioactive mentionate, prezente in cantitate mare in produs. Compusul biguanidic din pastaile uscate induce un efect hipoglicemiant, prin cresterea utilizarii periferice a glucozei.

INDICATII:
Polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa, precum si alte tipuri de neuropatii (alcoolica, toxica etc.). Prin efectul de stimulare a metabolismului neuronal, produsul are o actiune de refacere a structurilor nervoase si in consecinta, de stabilizare a activitatii nervoase in general, avand efecte favorabile in nevroze si procesele de ateroscleroza cerebrala precoce, precum si in recuperarile neuromotorii.

MOD DE INTREBUINTARE:
La adulti in primele 2 luni de tratament se recomanda cate 2 comprimate de 3 ori pe zi urmate ca tratament de intretinere, de 1 comprimat de 3 ori pe zi. La copii intre 5-10 ani doza de tratament va fi un sfert din cea de adult , iar peste 10 ani - jumatate din cea de la adult. Pentru ca tratamentul cu NEUROMION sa fie eficient in cazul diabeticilor, trebuie sa fie insotit de o echilibrare metabolica buna, in acest caz utilizand fie insulina (in diabetul de tip I), fie medicatia orala hipoglicemianta (in diabetul de tip II).

TOLERANTA - CONTRAINDICATII:
Produsul este foarte bine tolerat. Va fi utilizat cu prudenta doar in de puseuri acute de ulcer gastric sau duodenal.

MOD DE PREZENTARE:
Cutii a 60 comprimate a 0,325 g



15.22 lei
IN STOC