albeena laptisor de matca

Prospect NORMOPONDEROL

Indicatii: Obezitate , constipatie cronica.


Forma de prezentare: Produs natural obtinut dintr-un amestec de plante medicinale si un ulei esential, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate.

Compozitie: Rhamnus frangula, Capsella bursa -pastoris, Taraxacum officinalis, Betula verrucosa, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi.

Actiune terapeutica : Produsul contine principii active vegetale cu activitate complexa asupra organismului uman, care stimuleaza toate functiile excretorii, favorizand prin aceasta o activitate intensa de evacuare din organismul uman a deseurilor si toxinelor. Produsul este un depurativ, datorita actiunilor: laxativa, diuretica, coleretic-colagoga, diaforetica si carminativa. Produsul este un bun adjuvant in tratamentul obezitatii, asociat regimului igieno-dietetic adecvat.

Mod de administrare: Intern: In obezitate , pentru persoanele cu greutate sub 70 kg-3 comprimate; pentru persoanele cu greutate peste 70 kg-4 comprimate, in doza unica, seara dupa orele 19, timp de 14 zile. In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric. Se vor consuma trei mese pe zi, evitandu-se consumul de alimente intre mese. Cura cu Normoponderol va fi repetata dupa o pauza de 30 zile, perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. In caz de constipatie cronica, se vor administra 3-4 comprimate seara, la culcare, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 comprimate.

Reactii adverse: In caz de constipatie cronica, o administrare prelungita, fara pauze, determina scaderea activitatii terapeutice prin aparitia reactiei de obisnuinta, insotita de reactii nedorite, cum sunt: congestie pelvina, meteorism , dureri abdominale.

Contraindicatii: Sarcina , lauze care alapteaza, persoane cu varsta inaintata.

Producator: Plantavorel


34.05 lei 37.42
-9%

IN STOC