albeena laptisor de matca

Prospect PREMENTRID 30 cps SUN MEDIC

Indicatii:

Ajuta la înlaturarea starilor de hiperiritabilitate, dureri de cap, depresie si anxietate asociate cu sindromul premenstrual. Normalizeaza nivelurile de gonadotrofine si hormoni sexuali. Calmeaza durerea si spasmele din SPM. Amelioreaza simptomele date de retentia de lichide, senzatia de balonare, de tensiune a sânilor si de greutate crescuta.

Contraindicatii:

Nu exista, la doza recomandata

Administrare:

1 capsula, de 2 ori pe zi, din ziua a 14-a a menstruatiei pâna în ziua 1 a urmatoarei menstruatii.

Sindromul premenstrual (SPM) este o conditie complexa constând în simptome psihice, cum ar fi hiperiritabilitate, agresivitate, tensiune, anxietate si depresie, împreuna cu anumite simptome fizice cum ar fi tensiune la nivelul sânilor, dureri de cap, edeme, senzatie de balonare si de crestere în greutate. Femeile de toate vârstele sunt afectate de SPM, fara legatura cu statutul lor socio-economic, rasa, educatie ori antecedente familiale. Cauzele sindromului premenstrual nu sunt complet cunoscute, dar se crede ca se datoreaza fluctuatiei nivelelor hormonale, de neurotransmitatori, prostaglandine etc. O alimentatie dezechilibrata, obiceiuri personale nesanatoase sau schimbari bruste ale stilului de viata par sa agraveze simptomele SPM.
Prementrid este un produs pe baza de extracte de plante, conceput special pentru SPM, continând ingrediente care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului.
Agnozidele si flavonidele extrase din Vitex agnus castus au efecte similare cu ale corpului luteus. Mecanismul de actiune poate fi legat de modularea secretiei de prolactina indusa de stress via dopamina, fara a afecta în mod direct productia de hormoni luiteinizanti (LH) sau foliculostimulanti (FSH). Legarea de receptorii opioizi, beta-endorfine si flavonidele neuroactive pot avea, de asemenea un rol important.
Gingerolul din Zingiber officinale poseda proprietati antiinflamatorii, antispastice si antialgice. Formula inhiba productia de prostaglandine si leukotriene care sunt responsabile de durere si inflamatie.
Disogenina extrasa din semintele de Trigonella foenum-graecum ajuta la ameliorarea complexului de simptome asociat SPM prin normalizarea descarcarii de gonadotrofine. Cantitatile insuficiente de Fier în dieta duc la senzatie de oboseala excesiva, capacitate scazuta de munca, performante slabe, precum si la scaderea imunitatii. Prementrid aduce o suplimentare cu Fier, din sucul de mere, care este mai usor absorbit de catre organism fiind util în mentinerea nivelelor normale de micronutrienti, ceea ce duce la reducerea oboselii în perioada SPM.
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4340 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!