•
Acerola este o mica cireasa salbatica extrem de concentrata în vitamina C dar si în alte vitamine, enzime si bioflavonoide. Era considerata o veritabila comoara de indienii bazinului amazonian.
Pudra de acerola este preparata prin uscarea pulpei fructului, apoi macinarea si amestecarea cu un suport zaharos pentru conservare. Perfecta pentru stimularea productiei de colagen si detoxifierea cutanata, pentru furnizarea de vitamine si minerale pielii, de asemenea apreciata pentru potentialul sau antioxidant si ca agent antiîmbatrânire.
Zona geografica de provenienta: Brazilia
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: pudra de culoare galben maroniu deschis, miros discret fructat, gust usor acid, grad cosmetic si alimentar Densitate medie: 0,60 Nivel pH: 3,0 – 5,0 în apa distilata solutie 1%
Componente principale: vitamina C > 18%, vitamine grupa B, beta caroten, vitamina E, flavonoide, minerale organice