albeena laptisor de matca

Prospect REGLATOR AL TENSIUNII 50 ml DACIA PLANT

Pret magazine: 12.64 lei
Pret remediu.ro:
10.99 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Actiuni
reglator foarte bun al tensiunii arteriale, antiaritmic, tonic cardiac, antitrombotic mediu, vasoprotector, hipocolesterolemiant usor, fluidifiant sanguin de intensitate medie, stimulator al circulatiei venoase, stimulent al circulatiei si al oxigenarii cerebrale, tonic vascular, anxiolitic foarte bun, antioxidant, stimulent al circulatiei periferice, antiaterosclerotic, antispasmodic usor.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: - hipertensiune arteriala, tensiune arteriala oscilanta, hipotensiune arteriala
- adjuvant în ischemia cardiaca, inclusiv în formele dureroase (angina pectorala)
- recuperare post-infarct
- aritmie (palpitatii), edeme cardio-renale
- adjuvant în flebita si în tromboflebita
- adjuvant în ateroscleroza, în arterita
- circulatie deficitara la extremitati (senzatie de raceala excesiva la nivelul mâinilor sau al picioarelor)
- anxietate si depresie asociate unor afectiuni cardiace. Acest remediu natural favorizeaza cresterea capacitatii de efort si a rezistentei la efort în cazul persoanelor cu dispnee datorata bolii cardiace, permite tonifierea miocardului dupa boli infectioase grave (pneumonie, gripa, difterie, scarlatina etc.).

Administrare

În cazul tensiunii oscilante precum si a hipertensiunii si hipotensiunii tratamentul va dura o perioada de doua-trei luni fara întrerupere, dupa care se va face o pauza de minim o saptamâna. Pentru afectiunile cronice sau cu tendinta de cronicizare se recomanda folosirea remediului de mai multe ori succesiv, pentru perioade de doua luni cu trei saptamâni de pauza între ele. Aceeasi recomandare este valabila si în cazul tulburarilor cardiace care apar pe fondul problemelor emotionale. Mai ales în timpul perioadelor cu grad ridicat de stress este recomandata cura cu „Reglator al tensiunii”, care contine extracte din plante care reduc tensiunea nervoasa si favorizeaza reechilibrarea psihica. În cazul utilizarii cu rol preventiv a remediului, fara ca o afectiune cardiovasculara sa se fi instalat, se recomanda utilizarea sub forma de cura de 6 saptamâni, de 2 ori pe an.