albeena laptisor de matca

Prospect SENNALAX PLUS CARBUNE 20 cpr BIOFARM

Pret magazine: 24.43 lei
Pret remediu.ro:
21.24 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Compozitie (1 comprimat):

Extract uscat din fructe de Senna ( Cassia acutifolia ) - corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate in sennoside B.
Carbune activ - 100 mg.
Excipienti : lactoza monohidrat , povidona K30 , fosfat acid de calciu dihidrat , amidon pregelatinizat , talc , stearat de magneziu.

Indicatii:
Este natural - eficient in constipatie si balonare; ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural: are efecte benefice atat in cazul tranzitului intestinal incetinit sau al constipatiei , cat si in cazul formelor usoare de diaree; benefic in constipatia ocazionala, balonare, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea functiilor sistemului digestiv in general.

Contine o combinatie dintre extractul de Senna si carbune activ: extractul de Senna ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal optim. Actiunea sa se manifesta la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale. Este benefic pentru stimularea miscarilor propulsive ale colonului si intestinului subtire. Are avantajul ca nu produce dureri sau disconfort abdominal ca alte produse similare. Carbunele activ are proprietati absorbante, dezinfectante si antidiareice. Ajuta la combaterea balonarii, a infectiei cu microorganisme, la eliminarea aciditatii excesive.

Este benefic in caz de: - enterite, colite, diaree sau toxiinfectii alimentare.

Utilizare:

Cate 1-2 comprimate o data pe zi , de preferat seara inainte de culcare
Se recomanda administrarea pe o perioada limitata de timp pentru a evita fenomenele de obisnuinta.



18.95 lei
IN STOC


25.36 lei
LA COMANDA


21.24 lei
INDISPONIBIL