albeena laptisor de matca

Prospect SENSIT

Indicatii: Recomandat in insuficienta coronariana , angina pectorala, scleroza coronariana , ca preventiv al infarctului miocardic si posttratament al infarctului miocardic.

Prezentare farmaceutica: Comprimate drajefiate a 50 mg clorhidrat de fendilin (ambalaj cu 50 buc.).

Actiune terapeutica : Coronarodilatator, antianginos de tip nou. Creste debitul sanguin al coronarelor, amelioreaza capilarizarea si metabolismul miocardului; este un antagonist al calciului, cu efect inhibitor asupra activitatii fosfodiesterazice, crescand toleranta inimii la efort si reducand consumul de oxigen; de asemenea, produce dilatarea arterelor coronare, intensificand circulatia coronariana , actionand ca un protector miocardic in situatii de stres de orice etiologie.

Mod de administrare: Dupa aviz medical. Doze uzuale la adulti: de 3 ori pe zi cate un drajeu.

Reactii adverse: Ca efecte secundare pot aparea: disconfort gastric, greturi, ameteli, somnolenta, simptom alergic cu aparitie periodica (care dispar dupa un timp sau dupa micsorarea dozei). Produsul este contraindicat in faza acuta a infarctului de miocard , iar in timpul sarcinii nu se administreaza decat in cazuri extreme. In cazul pacientilor hepatici, dupa un tratament mai indelungat se efectueaza controale periodice de laborator. Produsul potenteaza sau amplifica efectul beta-blocant al agentilor hipotensivi, de aceea administrarea concomitenta cu aceste produse se efectueaza cu prudenta.

Producator: Chinoin


23.79 lei
LA COMANDA


49.09 lei 52.78
-7%

INDISPONIBIL