albeena laptisor de matca

Prospect SENSODYNE WHITENING 100 ml GLAXOSMITH

GEL-gel spumant 100 ML zilnic pentru dinti sensibili

Cum actioneaza:

Acest gel cu tehnologia iso-active are o formula unica;el se transforma in spuma in timpul spalarii dintilor,patrunzand adanc pentru a curata intreaga gura.A fost creat special pentru persoane cu dinti sensibili si inlatura cu usurinta petele pentru a reda albul natural al dintilor. Contine fluoruri care protejaza impotriva cariilor si un gust de menta pentru a improspata respiratia.

Mod de folosire:


Folositi de 2 ori pe zi,ca si pasta de dinti. Pentru copiii de si sub 12 ani,consultati dentistul inainte de folosirea acestui gel. Copiii de si sub 6 ani: folositi o cantitate mica,sub supraveghere, pentru a reduce pericolul inghitirii. In caz de asimilare a fluorului si din alte surse,cereti sfatul dentistului sau medicului. Nu inghititi. Scuipati si clatiti bine dupa spalarea dintilor.

Dintii sensibili pot indica o problema care are nevoie de ingrijirea dentistului. Ca si la alte paste de dinti,daca apar iritatii opriti folosirea. Cand ambalajul se goleste reciclati impreuna cu alte ambalaje din aluminiu. Atentie! Nu lasati la indemana copiilor! Recipient sub presiune! Protejati de soare si nu expuneti la peste 50C. Nu perforati si nu ardeti chiar si dupa golire. 2% din continutul acestui tub este inflamabil.


26.47 lei
LA COMANDA


22.50 lei
LA COMANDA


15.31 lei
LA COMANDA


22.50 lei
LA COMANDA


12.16 lei
LA COMANDA


20.18 lei
LA COMANDA


23.61 lei
LA COMANDA


24.58 lei
INDISPONIBIL