albeena laptisor de matca

Prospect STEEL MUSCLE 100cps MEDICA

Pret magazine: 29.83 lei
Pret remediu.ro:
25.94 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus
Indicatii:
Tonic fizic si psihic, antioxidant, vitaminizant, mineralizant.

Triterpenele din frunzele de Ginkgo biloba îmbunatatesc circulatia periferica si cerebrala, favorizând un mai bun metabolism celular (în special la nivelul celulei nervoase), crescând astfel capacitatea fizica si intelectuala. Macesul potenteaza efectul vascular pozitiv al triterpenelor si în plus, creste rezistenta organismului la stresul oxidativ; contribuie la starea generala de bine. Schinduful, atomizatul din larve de trântor si atomizatul din ou de prepelita sunt bogate în aminoacizi, proteine înalt calitative, vitamine, minerale, sustinând procesele fiziologice si sporind capacitatea de efort fizic. Sustin activitatea inimii. Lecitina, pe lânga efectul tonic exercitat la nivel neuronal, este implicata în mobilizarea tesuturilor grase; metabolizarea grasimilor ofera organismului o cantitate mai mare de energie. Produsul este ideal pentru persoanele ce sustin un efort fizic si intelectual intens, sportivilor de performanta si celor ce doresc a stimula dezvoltarea masei musculare; reduce stresul pre- si competitional.
Tonic fizic si psihic, antioxidant, vitaminizant, mineralizant.Triterpenele din frunzele de Ginkgo biloba îmbunatatesc circulatia periferica si cerebrala, favorizând un mai bun metabolism celular (în special la nivelul celulei nervoase), crescând astfel capacitatea fizica si intelectuala. Macesul potenteaza efectul vascular pozitiv al triterpenelor si în plus, creste rezistenta organismului la stresul oxidativ; contribuie la starea generala de bine. Schinduful, atomizatul din larve de trântor si atomizatul din ou de prepelita sunt bogate în aminoacizi, proteine înalt calitative, vitamine, minerale, sustinând procesele fiziologice si sporind capacitatea de efort fizic. Sustin activitatea inimii. Lecitina, pe lânga efectul tonic exercitat la nivel neuronal, este implicata în mobilizarea tesuturilor grase; metabolizarea grasimilor ofera organismului o cantitate mai mare de energie. Produsul este ideal pentru persoanele ce sustin un efort fizic si intelectual intens, sportivilor de performanta si celor ce doresc a stimula dezvoltarea masei musculare; reduce stresul pre- si competitional.

Compozitie: ginkgo biloba frunza pulbere (Ginkgo biloba folium pulvis) 0,200g/cp; maces fruct pulbere (Cynosbati fructus pulvis) 0,100g/cp; schinduf seminte pulbere (Trigonellae semen pulvis) 0,020/g/cp; atomizat din ou de prepelita 0,010g/cp; atomizat din larve de trântor 0,010g/cp; lecitina din soia pulbere 0,005g/cp.

Administrare:
2-3cp/zi, înainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni.


25.94 lei
INDISPONIBIL